OSUĐEN UBICA ŠABANA ŠAULIĆA: Alsin dobio 3 godine i 3 meseca ZATVORA!

Autor:

Zabava

20.01.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

OSUĐEN UBICA ŠABANA ŠAULIĆA: Alsin dobio 3 godine i 3 meseca ZATVORA!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Presuda u sudu i Giterslou je izrečena i Alsin je dobio tri godine i 3 meseca zatvora.

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvovali su suđenju.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić

 

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, u blizini Bilefelda, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

Nedaleko od grada gde je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta deonica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mesta nezgode. U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem

Od siline udarca, prema tada nezvaničnim informacijama, Šaban je doživeo teške telesne povrede, dok je Mirsad bio teško povređen, a lekari su se borili za njegov život. Nažalost, od zadobijenih povreda, Mirsad je preminuo u bolnici. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Kako su pisali tamošnji mediji, vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 kilometara na čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading