CECA BI OD MENE NAPRAVILA ZVEZDU! Bosančeva ćerka PRIZNALA da bi joj Ražnatovićka stvorila karijeru za razliku od TATE!

Autor:

Zabava

20.01.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džidža priznala da bi Ceca od nje uspela da napravi zvezdu, za razliku od njenog oca Dragan Stojkovića Bosanca.

CECA BI OD MENE NAPRAVILA ZVEZDU! Bosančeva ćerka PRIZNALA da bi joj Ražnatovićka stvorila karijeru za razliku od TATE!

Foto: instagram.com/dzidza.official

Ćerka jednog od najstrožih članova žirija "Zvezda Granda" Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandra Stojković Dždiža priznaje da bi volela ponovo da se prijavi u ovo takmičenje i da za mentora uzme Svetlanu Ražnatović Cecu jer je ubeđena da bi ona, za razliku od oca, od nje mogla da napravi zvezdu. Naime, mladoj pevačici je zasmetalo što se Bosanac preko nje prepucava s Cecom, pa kaže da bi volela da se nađe ispred njih kao kandidat da bi do mile volje mogli da je komentarišu.

- Iznervira me kada mene pominju tamo. Možda da se prijavim sledeće godine na takmičenje i pružim im zadovoljstvo da me komentarišu. Za mentora bih izabrala Cecu da ona od mene napravi zvezdu kad već otac nije uspeo u tome. Ja bih nju maltretirala svaki dan, zvala bih je da radimo svakog dana, da vežbamo. Ne bi imala mira od mene ni minut - rekla je Džidža na konto toga što se otac prepucavao preko njenih leđa s Cecom, pa dodala:

Republika

Foto: Republika

 

 

Džidža: Bosanac je poludeo zbog moje golotinje!

Džidža je priznala da je njen tata Dragan Stojković Bosanac poludeo kada je video njene nove fotke. Ona je ispričala da on nije hteo da ih gleda jer je na njima bila golišava, ali da je njena majka smirila situaciju i aminovala to što se obnažuje, uz izgovor da je zgodna i da treba da se pokazuje što više.

- Bosanac nije hteo da gleda moje nove slike. On i mama su bili u Konjicu kada sam radila nove fotke, pa sam počela da mu ih šaljem. On kako je prvu otvorio, ljutito je rekao: "Ja neću da gledam ovo." Onda ga je mama napala, rekla mu je da ja tako moram i što da se ne pokažem kad sam zgodna. On je ponavljao: "Ja ovo neću da gledam, mene ovo ne zanima." Meni je drago kada on komentariše moje stajlinge jer to bude humoristično. Kada bi se prenelo kako me komentariše u kućnom izdanju, bio bi haos, ali kontrolišemo se i on i ja - zaključila je na kraju.

- Mom tati ne mogu ništa da kažu jer je on jedan neprikosnoveni kompozitor, nemaju za šta da se uhvate, pa se hvataju za mene. Ja sam možda imala nekih grešaka, ali mog oca ne može da povredi kada neko pomene mene. Mi smo veoma stameni!

Pevačica i ćerka poznatog hitmejkera, kompozitora i člana žirija muzičkog takmičenja inače je snimila novu pesmu "Ekstaza", koja je u rep fazonu, koju trenutno promoviše po emisijama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading