DUŠKO BEZ PORODICE PROSLAVIO ROĐENDAN! Fudbaler oduvao svećice, a Jelena za to vreme u Dubaiju uživa sa DRUGIM MUŠKARCEM, povela i ćerke! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić proslavio je svoj 37. rođendan, ali bez supruge i ćerki.

DUŠKO BEZ PORODICE PROSLAVIO ROĐENDAN! Fudbaler oduvao svećice, a Jelena za to vreme u Dubaiju uživa sa DRUGIM MUŠKARCEM, povela i ćerke! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić glavna su tema danima unazad, a javnost je čekala današnji dan da vidi kako stvari zapravo stoje između supružnika. Ako je sudeći po društvenim mrežama i destinacijama na kojima su, nikako.

Naime, Dušku Tošiću je danas 37. rođenda. Ceo dan je objavljivao čestitke koje je dobijao od dragih ljudi, a Jelenine nije bilo. Duško je sada objavio fotografije sa proslave svog rođendana, a kako se može videti, današnji dan odlučio je da provede u krugu prijatelja, koji se vesele u njegovo ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Za to vreme dok on slavi, njegova supruga Jelena Karleuša otišla je u Dubai, gde nastupa, a sa sobom je povela i ćerke Niku i Atinu. Međutim, uz pevačicu je i jedan muškarac, njen menadžer, koji joj je podrška u svemu, pa se češće može videti sa njim nego sa suprugom.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading