VESNA ZMIJANAC NA BUKULJI "PRIVODILA" OŽENJENOG MUŠKARCA: Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica

Autor:

Zabava

19.01.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac godinama vreme provodi na Bukulji, a njene komšije su sada otkrile šta tamo radi daleko od očiju javnosti.

VESNA ZMIJANAC NA BUKULJI "PRIVODILA" OŽENJENOG MUŠKARCA: Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica

Foto: youtube.com/printscreen, E-Stock

Pevačica Vesna Zmijanac već više od dve decenije pronalazi svoj mir na Bukulji, gde je sagradila i kuću, a poslednjih nekoliko godina svoj život u potpunosti je premestila tamo i sklonila se od očiju javnosti. Njene komšije otkrivaju nepoznate detalje njenog privatnog života, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac

- Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvek je ljubazna - rekla je radnica u lokalnoj prodavnici, dok komšija kaže kako joj unuke i ćerka često dolaze.

- Dugo je ona ovde, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija sa decom često, a obilaze je i prijatelji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća Vesne Zmijanac na Bukulji

Komšije su takođe otkrile i da je Vesna imala partnera Milana, koji je bio oženjen, te da su za njihovu aferu znale i njegova supruga, ali i Nikolija..

- Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena... Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa ćerkom Nikolijom, koj aje bila dete. Sedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame... Milanova žena sedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jenom trenutku: " Niki, je l bi ti volela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? " Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovde dugo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac bila sa oženjenim

Kako prepričavaju njeni sugrađani sa Bukulje, Vesna Zmijanac je veliki boem, te se jedan mladić prisetio i kako je pevačica pre mnogo godina dala silne pare na punoletstvu ispod šatora.

- U to vreme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoletstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vreme dolazili da pevaju celu noć za 100 maraka - započenjie priču sagovornik i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac dala silne pare na muziku

- Došla je sa određenom količinom novca i ceo dan i noć je poručivala pesmu: "Mirno spavaj nano". Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gde joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vredeo kao sada na primer 15.000 evra - završio je on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Anka

19.01.2022 16:04

Razvalina pijana. Bila nekad pevačica.

Odgovori 10 10
Natasa

20.01.2022 11:09

@Anka - @Ana ali zena napisa "razvalina" ,kakav recnik.Vise ste o sebi time rekli,nego o njoj.Zena imala svoj novac,radila sta je htela,prelepa bila u svoje vreme,dama,e sad sta je dalje nije ni vase ni moje komentarisati.Uglavnom ima neprevazidjene hitove i zena je boem.

Odgovori 17 8
Dragan

19.01.2022 16:09

I, sta? U svakom slučaju, ništa strašno...

Odgovori 14 3
Sale

19.01.2022 19:01

Dodje je ponekad mora malo da se odzačari...