UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA NAPUNILA 40 GODINA: Milica podelila snimak na kom se SMEJE i IGRA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.01.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Glogovac, udovica Nebojše Glogovca, rešila je proslavi svoj 40. rođendan uz muziku i veselje.

UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA NAPUNILA 40 GODINA: Milica podelila snimak na kom se SMEJE i IGRA! (VIDEO)

Foto: Promo foto

Nebojša Glogovac je preminuo 9. februara 2018. godine i od tad se njegova udovica Milica Glogovac povukla u sebe, a utehu je pronašla u njihovoj ćerki Sunčici.

 

 

- Sunčica je 1. oktobra napunila pet godina. Ime joj potpuno odgovara, jer sunce daje život, a ona je moj život. Najlepše je i najteže biti majka. Preselile smo se na Novi Beograd, kraj reke, da smo blizu gradu, ali bliže prirodi - rekla je nedavno Milica za "K1".

 

 

Milica se retko pojavljuje u javnosti nakon smrti supruga, a nekadašnja novinarka je rešila da za svoj 40. rođendan napravi žurku, a čestitala je sebi rođendan prelepim stihovima:

- Četiri banke obila, jedno Sunce rodila, sa životom pobila, koju boru dobila… Četres’ dina svačega, i jakog i jačega, kako veli red, radosti je sled! Noge majka rodila, ne moram, al' otkrila, da razbijem zid, neka pršti feed - napisala je Milica, a onda objavila i video na kom je srećna i smeje se, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neko iz mase

18.01.2022 21:47

Pa sta? Trebalo li je da se u crno zavije i zali doveka?