SVAKO JUTRO MI JE NOVA BORBA ZA JOŠ JEDAN DAN ŽIVOTA: Zoran Kalezić na TEŠKIM MUKAMA nakon operacije pluća!

Autor: Melina Gvero

Zabava

18.01.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše sam, pravo da vam kažem, ali ne želim više o tome javno da govorim. Ima milion bolesnih ljudi, nisam ja ništa važniji od bilo kojeg drugog bolesnog čoveka, rekao je pevač.

SVAKO JUTRO MI JE NOVA BORBA ZA JOŠ JEDAN DAN ŽIVOTA: Zoran Kalezić na TEŠKIM MUKAMA nakon operacije pluća!

Foto: youtube.com/printscreen

Istaknuti estradni umetnik i folk pevač Zoran Kalezić, iza kog je karijera duža od pola veka, nastavio je životnu bitku posle operacije pluća u Podgorici, gde su mu odstranjeni delovi oba plućna krila, koja je zahvatio kancer.

Umoran od svega, Kalezić je odlučio da više ne govori javno o svojoj bolesti, ali je za Srpski telegraf, za koji je krajem prošle godine prvi put i otkrio da boluje od opake bolesti, ogolio dušu i priznao da mu je svaki novi dan još jedna borba za život.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Kalezić

- Šta da vam kažem, na mukama sam... Svako jutro je nova borba za još jedan dan života - rekao je Kalezić za naš list, žaleći se kako je razočaran pojedinim medijima, navodeći da se poigravaju njegovim životom, dok traje njegova svakodnevna borba:

- Ja nikad nisam bio iz te priče, nit su meni potrebni lajkovi nit mi treba šta drugo. Moja muka je samo moja, ne želim više o tome da govorim javno, ima milion bolesnih ljudi, nisam ja ništa važniji od bilo kojeg drugog bolesnog čoveka. Vi ste prema meni uvek bili korektni, pa vama još mogu da kažem da sam kao i svaki drugi čovek kome je hemioterapija jedina nada. Kako mogu da se osećam, loše sam, pravo da vam kažem, oprostite što sam iskren, kao što sam uvek bio, uvek na svoju štetu, na tuđu nikad. Ja nisam nikakva zvezda "Granda", ne treba mi publicitet, ja imam 72 godine i ne odustajem od života.

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Kalezić

Podsećanja radi, Srpski telegraf je uz Kalezića od prvog dana, kada je javno progovorio o borbi s rakom pluća. Prvi smo se s njim čuli i nakon operacije koju je želeo da mu rade lekari u Podgorici.

- Imao sam neku viziju koju sam ostvario, a to je da se lečim tu gde je moj narod jer sam ja narodni pevač. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovde, među mojim narodom, nego negde u inostranstvu. Doktori, hirurzi, celokupno medicinsko osoblje, pružaju mi ljubav u svakodnevnom ophođenju, što me čini srećnim - rekao nam je pevač nakon što je operisan, te tada istakao da mu je supruga najveća podrška u njegovoj životnoj borbi:

- Najsrećniji sam čovek jer je uz mene supruga Irena. Kad čovek ima nekog ko mu je posvećen, to je spas. Deca kao deca, žive svoje živote, svako na svoju stranu, sin Filip je u Americi, ćerka Sandra u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading