NENAD JEZDIĆ IZNEO NEPOZNATE DETALJE IZ BRAKA: Imali smo VILJUŠKU i TANJIR i ništa drugo!

Autor:

Zabava

18.01.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Jezdić rešio je da otkrije neke nepoznate detalje iz svog života, pa je tako otvorio dušu o braku sa suprugom Sarom.

NENAD JEZDIĆ IZNEO NEPOZNATE DETALJE IZ BRAKA: Imali smo VILJUŠKU i TANJIR i ništa drugo!

Foto: Dragan Kadić

Glumac Nenad Jezdić je pre par godina pobegao iz grada i započeo svoj život na selu, a od tad svoj privatni život krije kao zmija noge.

Iako u poslednje vreme glumac retko daje intervjue, a nema ni društvene mreže, jako je teško saznati čime se on trenutno bavi, a sada je napokon rešio da podeli neke porodične detalje.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Nenad Jezdić

- Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet - rekao je glumac na samom početku.

Iako ne postoje zajedničke slike, Nenad je oženio Saru 1996. godine u manstiru "Visoki Dečani" na Kosovu i Metohiji, u krugu porodice i prijatelja, a godinama su dobili četvoro dece, tri ćerke i jednog sina, piše Kurir.

- Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano - rekao je jednom prilikom Nenad, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

Glumac živi u selu Zabrica u blizini Valjeva, a uz porodičnu porodičnu kuću sazidao je i destileriju za preradu rakije. Komšije su otkrile da Nenad nekada provede ceo dan na traktoru, obrađujući zemlju, a zatim seda u auto i juri za Beograd kako bi odigrao predstavu.

Iako sada uživa u skladnom braku, kako piše Hello, nije oduvek bila tako:

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - završio je Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading