NISAM JA ZA VOJSKU, DAJTE MI DA PEVAM: Jašar otkrio NEPOZNATE DETALJE iz života pa je očitao LEKCIJU mlađim KOLEGAMA!

Autor:

Zabava

18.01.2022

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašar Ahmedovski je otvorio dušu u jednom intervjuu, pa se tako dotakao vojske, života, ali i mlađih kolega na estradi.

NISAM JA ZA VOJSKU, DAJTE MI DA PEVAM: Jašar otkrio NEPOZNATE DETALJE iz života pa je očitao LEKCIJU mlađim KOLEGAMA!

Foto: instagram.com/jasar.ahmedovskii

Jašar Ahmedovski je već preko 40 godina na javnoj sceni, a njegov privatni život krija kao zmija noge.

Pevač je sada rešio da otkrije neke nepoznate o svom životu, a za početak je rešio da kaže da li je imao neke intervencije na sebi.

Republika

Foto: youtube.com/bandicam

Jašar Ahmedovski

- Ništa nisam radio i neću nikad - započinje pevač za Objektiv i dodaje kako provodi slobodno vreme:

- Imam dosta prijatelja sa kojima idem na ručak. Znam često da idem u teretanu. Upravo sada se u mojoj kući gradi teretana, tako da ću uskoro moći da treniram u svom domu, kako ne bih morao stalno da se cimam. Otprilike oko 70 kilograma iz ležećeg položaja dižem. Nikad nisam išao na tu varijantu da budem nabildovan, nego da se lepo osećam.

Jašar je dobio pitanje da li planira da napravi i bazen, a on je kratko odgovorio:

- Da sam hteo, imao bih bazen, ali smatram da mi on nije potreban. Bazen imam u svojoj kući u Fetijama u Turskoj i tamo uživam.

Pevač se potom osvrnuo i na služenje vojnog roka i celokupnog iskustva:

Republika

Foto: instagram.com/jasar.ahmedovskii

Jašar Ahmedovski

- Tog perioda ću se uvek sećati i nema nikog ko će vam reći da se toga ne seća. Kad krene ta priča o vojsci, obično nema stajanja. O tome se priča po četiri-pet sati. Sećam se, jednom je trebalo da zadužim naoružanje i rekao sam nadređenima: „Znate šta, dajte drugima oružje, ali meni ne. Ja nisam za ovo. Najbolji način da mene iskoristite je da me pustite da pevam.” Tada je postojao dom JNA koji je bio jako lep, a ja sam inače u Trebinju služio vojsku. Rekli su mi: „Da znaš da si u pravu.” Dali su mi orkestar i tu sam radio tokom celog služenja vojnog roka. Iskreno, sve mi je teško padalo. U početku sam mislio da ću da pobegnem iz vojske pošto sam tada bio klinac koji je bio pevački aktivan, išao sam često na putovanja i onda je došla vojska. Međutim, čovek sve izdrži, navikne se, pa sam tako i ja. Sada bih birao da služim vojsku jer sam tamo mnogo toga naučio, stekao sam mnogo prijatelja. Vojska je velika škola za mlade ljude.

Na pitanje kako doživljava mlađe kolege danas, pevač je rekao da sve ima svoje vreme, ali da ima i savet jedan za njih.

- Svaka generacija ima svoje vreme i svoje mlade ljude. Ovi današnji mladi ljudi su malo drugačiji nego što je bila moja generacija i samo bih ih posavetovao da malo više poštuju nas starije kolege, i to je sve -  završava pevač, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading