KAKO SVIMA TAKO I MENI! Marija Petronijević suočila se sa velikim gubitkom STOKE, otkrila kako se BORI SA PROBLEMIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Petronijević priznala je da je ova zima bila veoma teška i da je ostavila traga na stoku koju poseduje.

KAKO SVIMA TAKO I MENI! Marija Petronijević suočila se sa velikim gubitkom STOKE, otkrila kako se BORI SA PROBLEMIMA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Glumica Marija Petronijević, već neko vreme unazad živi život van kamera, očiju javnosti i van gradske gužve i buke. Ona se vratila u rodno selo Visibabu i posvetila imanju i u potpunosti promenila život.

Na društvenim mrežama je aktivna, ali na njima prikazuje život na selu, stoku i sve ono što ide uz to. Marija je ovaj put sa svojim pratiocima podelila ne baš lepe vesti i otkrila da ove zime ima problema kada se radi o stočarstvu.

 

 

- Ove zime je bilo probelma. Vakcina koja je trebalo da spreči klostridiju se nije primila, ili nije bila isprvna, to ćemo naknando utvrditi. Proizvođač nadstrešnica nije računao da prvi sneg može da ih sruši, pored toga što je imao višemesečno kašnje sa istim. Vodovod je kasnio sa uvođnjem vode, dva meseca. Korona je sprečavala saradnike da rade posao blagovremeno, i sve to je kao rezultat dalo gubitak dela stada. Nadam se da je sa tim stalo. Ovce se prihranjuju sa oko 3 kilograma sena dnevno, i sa oko 600-800 grama koncentrovane hrane, koju čine kukuruz, sojina sačma ili pogača, pšenica... Klijalište, koje bi trebalo da obezbedi ishranu ovaca klicama, biće stavljeno u funkciju za oko mesec dana! Idem dalje, kako svima, tako i meni... - napisala je Marija.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading