GOCA I ŠABAN BILI RAZVEDENI 15 DANA, NIKO NIJE ZNAO! Poturila mu je papire, na prevaru ih je potpisao!

Autor:

Zabava

18.01.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić u jednom periodu života nije mogla da trpi Šabanov način života, te je odlučila da se razvede, a on je papire potpisao na prevaru.

GOCA I ŠABAN BILI RAZVEDENI 15 DANA, NIKO NIJE ZNAO! Poturila mu je papire, na prevaru ih je potpisao!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ

17. februara 2019. godine tragično je nastradao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, kada su se vraćai sa nastupa u Nemačkoj. Nakon tri godine od nesreće, čitava priča će svoj epilog dobiti na suđenju i to na Šabanovu krsnu slavu, 20. januara na Svetog Jovana. Tada će Turčin Alsin Levent prvi put biti izveden na ročište, a čitava porodica Šaulić će otići u Nemačku kako bi prisustvovali suđenju i prvi put se naći oči u oči sa čovekom koji je usmrtio pevača.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći

- Verujemo u sud u Nemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osećamo. Dve porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim doveka - rekla je Gordana za Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Gordana Šaulić podmetnula papire za razvod braka

Podsetimo, Gordana i Šaban su bili u braku 43 godine, a javnost je ostala iznenađena kada je pevač jednom prilikom otkrio da se razvodio i ponovo ženio Gordanom. Naime, on je zbog ranijih kanonoćnih provoda koji su bili učestali, sačekan kod kuće rečima: "Ako ćeš ti tako, aj' mi da završimo".

- Nisam mislio da će ozbiljno da shvati. Potpišem nešto, ono zahtev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigde. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana - objasnio je jednom prilikom Šaban.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading