SESTRA ANABELE ATIJAS POZNATA I SLAVNA! Pevačica je ponosna na nju, a ona ju je spustila u jednoj rečenici: GLUMAC MORA DA BUDE PAMETAN, PEVAČ NE!

Autor:

Zabava

18.01.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra pevačice Anabele Atijas je jedna od poznatijih glumica u BiH, a u jednom svom intervjuu je izgovorila rečenicu koju su svi shvatili kao ''spuštanje'' starijoj sestri.

SESTRA ANABELE ATIJAS POZNATA I SLAVNA! Pevačica je ponosna na nju, a ona ju je spustila u jednoj rečenici: GLUMAC MORA DA BUDE PAMETAN, PEVAČ NE!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Anabela Atijas rodom je iz Goražda, a nakon razvoda njen otac Ahmed ponovo je uplovio u bračne vode i sa novom suprugom dobio ćerku Aidu, koja je glumica u Bosni i Hercegovini i to veoma uspešna i poznata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aida Bukva

Mlađa sestra Anabele je igrala u brojnim predstavama, a popularnost je stekla u seriji ''Seks i selo'', dok je glavnu ulogu tumačila u filmu ''Hiljadarka.''

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sestra Anabele Atijas

Jednom prilikom je govorila da je u dobrim odnosima sa sestrom, ali jedna rečenica je svima ostala urezana te su mnogi mislili da je na taj način spustila sestru, svesno ili nesvesno.

- Mislim da kao žene razumemo jedna drugu. Šta su godine, da moraš dobro da izgledaš da se trudiš, da ta vanština ostane zadovoljena koja sve više i više ide na uštrb onog unutrašnjeg, a to ne bi smelo. To kod pevača manje može da se oseti, kod nje je ta vanština jako važna, dok kod glumca nije. Ako smo imale neka neslaganja, oko principa, bilo je zbog toga što je za glumca važno da je načitan, pametan, da ima znanje, dok pevač to ne mora - rekla je Aida Bukva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading