BIVŠA DEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se Maša Terzić, a evo kako će izgledati SVADBA!

Autor:

Zabava

17.01.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Terzić je dobila dva prstena od dečka, verenički prsten i burmu, a sada otkrivamo i kada planira da stane na ludi kamen.

BIVŠA DEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA STAJE NA LUDI KAMEN: Verila se Maša Terzić, a evo kako će izgledati SVADBA!

Foto: instagram.com/mashaterzic

Bivša devojka Veljka Ražnatovića i ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića, Maša Terzić, je od dečka dobila dva skupocena prstena, brenda Kartijer, a kako saznaje Telegraf.rs, njih dvoje planiraju ove godine veliku svadbu.

 

 

Mašin izabranik ne živi u Srbiji i nije javna ličnost, a u vezi su već godinu dana. Terzićeva naslednica je od dečka dobila verenički prsten i burmu u isto vreme, pa tako nije zaprošena na tradicionalan način, a za ovaj poklon njen dečko je izdvojio čak 3400 evra. Jedan je koštao 1.200 evra dok je drugi koštao 2.200 evra.

 

 

- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić i dodaje:

- Neće biti velike svadbe, već intimne ceremonije, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti. Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading