BOJANA RISTIVOJEVIĆ DOBILA STRESNU PORUKU: Drugarica joj HITNO zatražila POMOĆ, voditeljka VAN SEBE!

Autor:

Zabava

17.01.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zabavni format na portalu Republika.rs naše poznate ličnosti odgovaraju na pitanja koja im se retko postavljaju i to svakog ponedeljka od 21 čas!

BOJANA RISTIVOJEVIĆ DOBILA STRESNU PORUKU: Drugarica joj HITNO zatražila POMOĆ, voditeljka VAN SEBE!

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

Voditeljka Bojana Ristivojević porodila se 27. sepmtebra i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Mitra, a sada je rešila pred našim kamerama da odgovara na neka škakljiva pitanja.

Voditeljka je na početku naše emisije "Lično sa" ispričala koje joj je omiljeno jelo, pesma, a onda je ispričala jednu anegdotu sa njenom prijateljicom Marijom iz srednje škole.

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

- Nikada nisam volela cigarete i nisam pušila, a nas dve smo dobijale 1000 dinara nedeljno, i ona je kupovala cigarete, a ja sam kupovala njoj i meni užinu. I ja joj kažem da nije u redu više, a onda mi kaže: "Pa počni i ti da pušiš pa ćemo da delimo i cigare" - rekla je Bojana kroz smeh i dodala da se i dan danas pokači sa Marijom, ali tvrdi da je njihovo prijateljstvo iskreno, pa je odgovorila i na pitanje kada je imala prvi poljubac.

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

- Prvi poljubac je bio u centru Šapca, kad sam imala 15, 16 godina - rekla je Bojana, a onda je rešila da pročita poslednju poruku u njenom telefonu.

Republika

Foto: Republika.rs/D. Milenković

Bojana Ristivojević

- Pročitaću je jer sam i dalje pod utiskom, Marija Jokić mi je napisala: "E ajde me okreni molim te čim vidiš poruku, krenula sam u Narodni front, imam kontrakcije a moj doktor danas ne radi, pa da okrenemo bar onu tvoju Ljiju" - a u tom momentu ju je pozvala ista ta Marija, pa smo na kratko prekinuli snimanje.

Na koja sva pitanja je Bojana odgovorila, pogledajte u videu na početku teksta. A, ako još niste, zapratite naš Jutjub kanal Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading