Baka Prase ipak nije RASKINUO SA ANJOM?! Evo gde je uhvaćen jutjuber nakon što SE VRATIO U BEOGRAD! (PAPARACO FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase je viđen u Beogradu na jednoj pumpi, a isplivao je i dokaz da ipak nije raskinuo sa devojkom Anjom Blagojević.

Baka Prase ipak nije RASKINUO SA ANJOM?! Evo gde je uhvaćen jutjuber nakon što SE VRATIO U BEOGRAD! (PAPARACO FOTO)

Foto: printscreen youtube/bakaprase

Anja Bla, Baka Prase

Nakon optužbi nacije da je direktan krivac za samoubistvo mlade jutjuberke Kike Đukić, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase se povukao iz javnosti, te se odselio kod roditelja u Amsterdam sa lepšom polovinom Anjom Blagojević da neko vreme bude u medijskoj ilegali.

Republika

Foto: repiblika

Baka Prase na pumpi

Nedugo zatim najpoznatiji jutjuber je objavio na društvenim mrežama da je veza sa atraktivnim modelom doživela krah, te se brže bolje vratio u Beograd da bi dobio podršku prijatelja. 

Da Ilić i nakon svih brodoloma koje je doživeo u kratkom vremenskom roku uživa u životu, svedoče i najnovije fotografije gde influenser sa širokim osmehom pozira očito ne mareći za iste, a koje je javnosti predstavio prilično potresno. 

Republika

Foto: repiblika

Baka Prase na pumpi

 

Uhvaćen je na beogradskoj benzinskoj stanici sa prijateljima krenuvši u provod, u luksuznom vozilu, ne hajeći za komentare da mu je karijera propala kao i da je pao na dno. 

Izvor Republike koji se zatekao na licu mesta, otkrio je da je Baka Prase bio vidno raspoložen, nasmejan, široke ruke, pa i da je čak u jednom momentu prijateljima spomenuo i svoju devojku, što je još jedan dokaz da je preveslao naciju i da je prekid veze sa Anjom ipak marketinški trik, a o čemu je Republika prva pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading