ISPUNILA MI SE DAVNAŠNJA ROĐENDANSKA ŽELJA: Ivan Bosiljčić ne krije sreću zbog Jelene Tomašević, a evo gde ga je ODVELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić je proslavio 43. rođendan, a sada je otkrio koju mu je to rođendansku želju ispunila supruga Jelena Tomašević.

ISPUNILA MI SE DAVNAŠNJA ROĐENDANSKA ŽELJA: Ivan Bosiljčić ne krije sreću zbog Jelene Tomašević, a evo gde ga je ODVELA! (FOTO)

Foto: Nemanja Živković

Ivan Bosiljčić je ostvario svoj dugogodišnji san i za svoj rođendan je sa suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom posetio sveto mesto u Rusiji.

Glumac je napunio 43 godine, a otkrio je da mu se ispunila rođendanska želja da otputuje u Rusiju kako bi video gde počivaju mošto Svetog Serafima.

 

 

- Ova fotka se zove "sekund do zagrljaja", tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku. Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto - rekao je Ivan, a prenosi Pink.

Glumac je poznat po tome da vrednuje duhovnost, a otkrio je da mu Jelena ispunjava svaku njegovu želju, a nije ni mogao da zamisli da će se ova ispuniti.

 

 

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja, da ovde dođemo zajedno - otkrio je Ivan, koji je ovaj rođendan proslavio u krugu porodice.

 

 

Ivan je rođen na praznik, pa tako svaki put upali sveću za Serafima i kako kaže, njemu se moli. Drži njegovu ikonu u slici, tako da nije bilo polemike da će mu supruga ispuniti ovu želju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading