NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Goca Božinovska BESNA na Kiju Kockar: NEKULTURNA JE, KO JE ONA DA SE POREDI SA MNOM?

Autor:

Zabava

17.01.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar i Goca Božinovska gostovale su zajedno u emisiji, a kako se navodi Goca je bila na ivici da napusti emisiju zbog Kijinog ponašanja.

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Goca Božinovska BESNA na Kiju Kockar: NEKULTURNA JE, KO JE ONA DA SE POREDI SA MNOM?

Foto: printscreen/youtube.com

Goca Božinovska i Kija Kockar su nedavno gostovale u emisiji kod Ognjena Amidžića, a kako se navodi Goca je poludela jer nije mogla da dođe do reči od Kockareve.

- Onda je iznervirao i Kijin zaključak da su Kaća i ona iste Goca i Zlata, Kija je navodno kao Goca, a Kaća kao Zlata. Kada se emisija završila, Goca je pukla u garderobi: 'Kako je nekulturna ova mala, ne može čovek od nje da dođe do reči. Ona se poredi sa mnom, ko je ona da se poredi sa mnom - ispričao je izvor za Svet i dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Božinovksa i Zlata Petrović

- Baš se naljutila, ali brzo je prošlo. Goca voli čitav svet i nikada ne priča ružno o ljudima, ali Kija joj je stala na žulj. Malo joj je falilo da kao Tanja Savić napusti emisiju jer od Jovane Jeremić nije mogla da dođe do reči, ali suzdržala se iz poštovanja prema Ognjenu Amidžiću. Posle se Goca setila da je jednom prilikom za medije izjavila: 'Kija i Luna su mukice koje vole, a ne znaju da pevaju'. Pomislila je da joj mlađa koleginica iz inata upada u reči i da se seća šta je o njoj pričala svojevremeno za medije. U svakom slučaju, bilo pa prošlo, nije Goca zlopamtilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading