AUSTRALIJO, GORELA DABOGDA, VI STE NAJGORI ENGLESKI ŠLJAM: Aca Lukas BESAN zbog DEPORTOVANJA Novaka Đokovića!

Autor:

Zabava

16.01.2022

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je vidno besan zbog deportovanja Novaka Đoković iz Australije.

AUSTRALIJO, GORELA DABOGDA, VI STE NAJGORI ENGLESKI ŠLJAM: Aca Lukas BESAN zbog DEPORTOVANJA Novaka Đokovića!

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas je, kao i mnoge naše estradne ličnosti, stao uz Novaka Đokovića nakon što je australijanska vlast rešila da deportuje najboljeg svetskog tenisera.

Aca je istakao da je i sam imao loše iskustvo sa Australijom, pa je tako žestoko osudio njihov potez, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Aca Lukas

- A šta se može očekivati od ljudi koji su nastali od zlih očeva i još gorih majki? Najgori engleski šljam, osuđenici za najgora dela, svi su prebačeni tamo, odakle im bežanja nije bilo. Da ne pričam ono što svi znaju... Oduzeli su zemlju Aboridžinima i od njih napravili ljude koji danas tamo imaju lošiji tretman od kengura. Neka me posle ovoga napadaju, ja sam morao ovo da izbacim iz sebe! A sve ću argumentovati, lagano! Vratili su Đokovica posle namernog maltretiranja, a mogli su ga sprečiti i da uđe u avion za Australiju jer su znali tačno šta on ima od dokumentacije - navodi pevač i dodaje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Noleta su zlostavljali na najgore načine zato što znaju da će pobediti. Jer, ovo što su uradili tačnije, neka bude, način na koji su ovo uradili je ništa drugo nego varvarsko rasističko iživljavanje ako si od dva načina da Đokovica ne primiš u zemlju izabrao ovaj, a ne elegantni i normalni način da ga ne pustiš da poleti prema tvojoj zemlji! Da vidim ko će ovo da demantuje i kaže da ovo nije jasno ko dan.

Međutim, pevač se nije zaustavio samo na ovome, pa je izrevoltiran događajima rekao:

Republika

Foto: Goran Doljančević

Aca Lukas

- A sad šlag na tortu. Kada su najboljeg sportistu na svetu,ovi divljaci izbacili, javljalju se još gori divljaci, moroni, retardi, nosioci medija, koji umesto da su se gospodinu Đokoviću obratili bar rečima: "Šampione, žao nam je što nismo mogli da vas pustimo, jer (navodno) ne ispunjavate trenutno uslove za boravak u našoj žemlji, ali nama je jako žao. Jer osim toga, što je bez vas naš ponos i dika postao turnir vrednosti ATP 250. Mi ne možemo da zaboravimo da ste jedan od najvećih donatora našoj zemlji kada je ista gorela skoro pa cela". Ovi neandertalci i kreteni mu se u skoro svij medijima obraćaju rečima Novak, a sada odj*bi odavde! I bezočno ga vređaju!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Koliko su neizlečivi i šta drugo nego svako ko se upozna sa stanjem u ovoj prčiji Engleske, da u širokom luku zaobilaze ovu rupu zemljine kugle! Sad udrite po meni samo ako mogu argumentima. Australijo, gorela dabogda - završio je Lukas, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Srecko

17.01.2022 00:01

Alal ti vera. Uzeo si mi sve reci iz usta. Bas to sljam i kanalizacija engleska i ne samo njena. Isfrustrirano inferiorni prostaci.

Odgovori 21 2
Vlado Jovic

17.01.2022 06:01

Ko da te napada Aco? Svaka ti je zlatna. Samo bih dodao da sam jako iznenadjen da Ministar za uzgoj kengura,otrovnih skorpija i zmija ove zemlje Britanskih kirminalaca i kurvi nije iskoristio mogucnosti svoje pozicije i oduzeo Noletu 9 osvojenih AO. Sasvim sigurno da bi federalni sud to odobrio!!! Kakva kretenska drzava.

Odgovori 19 2
Božo

17.01.2022 09:48

Australijo, gorela dabogda!

Odgovori 12 1
ABC

17.01.2022 10:27

Nole, nemoj više nikad da ideš u Aushitraliu. Ne zaslužuju te. God save the queen and her fascist regime.

Odgovori 14 3