RODITELJI SU JE OSTAVILI KADA JE IMALA SAMO 15 DANA: Branka Blek Rouz otkrila NEPOZNATE detalje života: SANJALA SAM SVECA SA REZOM NA VRATU!

Autor:

Zabava

16.01.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Blek Rouz gostovala je u jednoj emisiji, pa je tako rešila da ispriča o teškom detinjistvu, i o njenoj veri u Boga.

RODITELJI SU JE OSTAVILI KADA JE IMALA SAMO 15 DANA: Branka Blek Rouz otkrila NEPOZNATE detalje života: SANJALA SAM SVECA SA REZOM NA VRATU!

Foto: printscreen/instagram

Branka Blek Rouz, čuvena striptizeta, pojavila se u emisiji "Sceniranje", pa je tako otvorila dušu o svom privatnom životu.

Mnogi nisu znali da je Branka zapravo donirala veliki novac za crkvu u Ovči, jer kako kaže, ceo život veruje u Boga.

 

 

- Striptiz je posao kao gluma, vera nema veze sa tim. Kao mala verovala sam u Boga i postila sam, išla sam na pričest. Kasnije u životu kada su mi se desile neke ružne stvari, prestala je i vera u Boga. Ja sam tada zaista bila bezgrešna, a imala sam mnogo problema. Pitala sam se zašto onda Bog dozvoljava da ja tako bezgrešna ispaštam. Imala sam jedan san 2002. ggodine, ne bih pričala puno o tome, sanjala sam ga na praznik Drugo obretenje glave Svetog Jovana Krsititelja, pri tom da nisam znala da je to taj praznik, kada sam se probudila to jutro odmah sam mislila da je praznik. Ja sam sanjala sveca sa rezom na vratu i pričala sam sa njim, odmah sam znala i rekla da Bog postoji i odmah sam se ispovedila i od tada redovno postim, sve postove, sredu i petak. Sve mi je krenulo bolje u životu od tada - kaže Branka.

 

 

Branka kaže da su joj roditelji živeli i radili u inostranstvu, a nakon rođenja je ostala kod bake i deke na Mišaru.

- Bukvalno sam imala 15 dana kada su me roditelji ostavili kod bake i deke. Bila sam miljenica u detinjstvu. Vodili su me stričevi svuda, bila sam jedno razmaženo dete, miljenica, mažena i pažena. Završila sam Pedagošku akademiju u Šapcu, sada smo imali 30 godina mature i kada sam otišla svi su došli da se slikaju sa mnom - kaže Branka i dodaje da je u selu bio pravi šok kada su saznali čime se bavi:

 

 

- Šok je bio kada sam počela da se bavim striptizom. Ja sam bila dete za primer. I onda se dogodio pravi šok kada sam postala striptizeta. Dobijam sve pohvale za svoj rad - kaže Branka, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading