POZNATI PEVAČ VODI TEŠKU ŽIVOTNU BITKU! ODSTRANJENI MU DELOVI OBA PLUĆNA KRILA: Ne gubi nadu i ima samo jednu želju!

Autor:

Zabava

15.01.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Kalezić se već duže vreme bori sa teškom bolešću, a evo kako se oseća nakon operacije pluća.

POZNATI PEVAČ VODI TEŠKU ŽIVOTNU BITKU! ODSTRANJENI MU DELOVI OBA PLUĆNA KRILA: Ne gubi nadu i ima samo jednu želju!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Kalezić (71) je nedavno operisan u Podgorici kada je morao da operiše pluća, a tada su mu odstranjeni delovi oba plućna krila koja je uhvatio kancer.

- Kako mogu da se osećam. Borim se. Sada idem na hemoterapiju, u specijalnu kliniku za plućne bolesti "Brezovik" u Nikšiću. Te hemoterapije su jedina nada čoveku koji ima rak pluća, one mogu da "kupe" dve-tri godine života, a ja verujem u medicinu. Imao sam neku svoju viziju da se lečim tu, gde je moj narod. Jer ja sam narodni pevač, umetnik naroda. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovde, nego da skončam kao nečiji sluga u inostranstvu - rekao je Zoran u intervjuu za Novosti, prenosi Espreso.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Kalezić

- Kada je skoro jedan moj prijatelj potegao to pitanje, dobio je odgovor: "Što ne ide u DPS, on je njihov pevač". A ja sam uvek pevao svom narodu. Bolest je mnogo skupa. Ne daj bože, nikom! Neću da puzim ni pred kim, ne želim da se ponižavam. Nisam ja mandatorni čovek, niko me nije postavio na mesto na kom sam, niti mi je dao mandat. Narod me je odabrao, i od penzije koja iznosi 320 evra, a koju sam stekao svojim radom, živim i lečim se.

Zoran tvrdi da se u bolnicama u Podgorici i Nikšiću, medicinsko osoblje prema njemu ponaša sa velikim poštovanjem.

- Tu sam shvatio šta znači biti narodni umetnik. Doktori, hirurzi i celokupno medicinsko osoblje pokazuje mi ljubav u svakodnevnom ophođenju, što me čini srećnim. Još više sam srećan što je uz mene i supruga Irena, jer deca žive svoje živote, sin u Americi, a ćerka u Beogradu - kaže Kalezić.

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Kalezić

Podsetimo, pevač će 1. februara proslaviti 72. rođendan, a ovo je njegova najveća želja.

- Voleo bih da održim još jedan koncert u Domu sindikata, hramu muzike, gde sam mnogo puta izlazio na binu. Prvi put 1972, kada sam koncert poklonio divnoj deci iz Škole učenika u privredi. Meni je pesma sve. Pevaću do poslednjeg daha. Pevao sam nedavno i na stihove Alekse Šantića i Vite Nikolića, ali, nažalost, nijedna diskografska kuća ne želi da objavi album sa tim pesmama - rekao je Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jaca

15.01.2022 19:22

Brz oporavak ti zelim i nemoj gubiti nadu. Ti mozes,ti zelis i ti ces pobediti cancer..... Pobedila sam ga i ja pre 4 godine.

Odgovori 16 3
Danilo Načić

15.01.2022 20:44

Sa verom u Boga želim da poživite još dugo. Izuzetan respekt imam prema Zoranu utoliko vise sto ga je moj pokojni otac rodom iz Bijelog Polja mnogo voleo slusati. Ja nisam ljubitelj te muzike ali me Zoran uvek razgali kada zapeva i odmah se setim svoga oca kao da je tu kraj mene. Svu srecu ovoga sveta mu zelim i da ga vodim uzivo u Domu sindikata sto skorije! Ziveo

Odgovori 20 2
Snežana Stojanović

16.01.2022 15:03

Nadam se da ces izboriti ovu bitku!Dobar covek i pevac!