ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA DŽEJA RAMADANOVSKOG! Premestili mu telo u NOVU GROBNICU, sada počiva pored NJEGA!

Autor:

Zabava

15.01.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posmrtni ostaci Džeja Ramadanovskog premešteni su u novu grobnicu i to pored Šabana Šaulića.

ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA DŽEJA RAMADANOVSKOG! Premestili mu telo u NOVU GROBNICU, sada počiva pored NJEGA!

Foto: republika

Vest da su posmrtni ostaci legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog prebačeni u drugu grobnicu u Aleji zaslužnih građana, šokirala je javnost, a njegova dugogodišnja partnerka Andrijana Tomanić istakla je da je razlog tome renoviranje grobnice u kojoj je on prvo počivao.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džej Ramadanovski prebačen u drugu grobnicu

Ona je navodno prijateljima rekla da je sanja Džeja i da joj je on rekao da je srećan na onom svetu i da mu se ovim premeštajem ispunila poslednja želja.

- Adrijana, baš kao i Džejova deca, bila je baš uznemirena kada je čula u prvi mah da on mora da bude premešten. Nisu odmah znali u čemu je problem, međutim, objasnili su im šta se dešava. Šaban i Džej su bili baš dobri prijatelji i kolege za života. Voleli su se, uvažavali, pa je Ramadanovsku u nekoliko navrata pričao kako bi voleo kad dođe sudnji dan bude zajedno sa prijateljem Šaulićem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Ramadanovski i Šaban Šaulić počivaju jedan pored drugog

- I šta ti je sudbina i kako se namesti situacija da ga prebace baš kod Šabana u grobnicu. To je čudo, Andrijana ga je posle toga sanjala. Kaže da je izgleda srećno, spokojno, nasmejano. Kao da je sad sve kako je trebalo da bude. Povezala je taj san s premeštajem u drugu grobnicu, pa su svi nekako mirniji. Bojali su se da mu to ne uznemiri dušu, ali sad veruju da mu se sad ispunila i ta želja i da se u snu javio da im to poruči, da se ne brinu - rekao je izvor za "Svet".                                         

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading