'DOKLE ĆE OVAKO BITI, SINE, SOKOLE TATIN?' BOL ZA MARINKOM NE PROLAZI: Nikola podelio deo POTRESNOM RAZGOVORA sa pokojnim ocem!

Autor:

Zabava

14.01.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić često deli uspomene na svog pokojnog oca, pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo početkom septembra prošle godine.

'DOKLE ĆE OVAKO BITI, SINE, SOKOLE TATIN?' BOL ZA MARINKOM NE PROLAZI: Nikola podelio deo POTRESNOM RAZGOVORA sa pokojnim ocem!

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

 Nikola je objavio snimak na kom zajedno peva sa ocem Marinkom i bratom Markom, a potom podelio jedan razgovor s ocem.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

 

 

- Sećam se kada si me pitao, “dokle će ovako biti, šine šokole tatin”… tvoj pogled direktan u moje oči… Sve ti je bilo jasno… Nisam imao reč… Onda sam ti ispričao priču da si kao nekada naši preci u strašnom boju, prsa o prsa, sav si izranjavan, izubijan, ali ideš i gaziš ka cilju… Časno, kao nekada veliki heroji, ne predavši se nikada… I znaš da sam ti rekao da ćeš doći do cilja i biti živ ili ne, ali ćeš doći i pobedićeš! Junače, i ako je teško bez vođe, ipak si nam svojim stradanjem i pobedom doneo mir da u tvojoj slavi i radosti tvoga puta nas trojica nastavimo! Sve do naših borbi i ciljeva i tako dalje! Voli te tvoj majkan!" - napisao je Nikola uz snimak na kom nastupa sa Marinkom i bratom Markom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading