DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA: A sunce je greje na mestu gde je PROSEČNA PLATA 30.000 dinara! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je poznata po tome da voli da obilazi svoje rodno selo Kasidol kad god joj se ukaže prilika za to. Međutim, pevačica dugo nije mogla da otputuje u Kasidol zbog pandemije korona virusa.

DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA: A sunce je greje na mestu gde je PROSEČNA PLATA 30.000 dinara! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković nogodišnji program

Dragana Mirković je od početka svoje karijere poznata i kao Luče iz Kasidola, zbog njenog rodnog sela koje redovno obilazi. Ipak, tokom pandemije korona virusa, Dragana nije mogla da obilazi svoju porodicu u Kasidolu.

Dragana je napokon otputovala u svoje rodno selo, a u ovim hladnim i snežnim danima pevačica je podelila sliku iz svog doma.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Draganina objava

- Sunce u mom Kasidolu - napisala je pevačica ispod objave.

Podsetimo, Dragana je nedavno u jednom intervjuu pričala kako joj je mnogo teško jer nije mogla da obiđe svoje roditelje.

- Bilo mi je teško za vreme korone jer nisam navikla dosad na situaciju da ne smem da odem u Kasdiol. Prvi put sam doživela takvo osećanje, jer nikada ranije nisam doživljavala da osećam nostaliju jer sam često išla. Sada sam prvi put to osetila i to samo osećanje nije bilo ni malo prijatno - rekla je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ivana

13.01.2022 23:55

Dosadni ste vise sa ovom Draganom kome je ona vazna osim svojoj deci i muzu. Sta koga briga gde zivi i sta ima. Ako ima ima za sebe. Velicate ovu zenu koja nije pomogla nijedno dete. Manite se hvalisanja.

Gogy

14.01.2022 07:53

Bljak fuj bljuc....