NOVAK JE BAREM TOLIKO ZASLUŽIO: Nikola Rokvić JAVNO PODRŽAO našeg najboljeg tenisera! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić oglasio se putem Instagram profila kako bi javno dao podršku našem teniseru Novaku Đokoviću.

NOVAK JE BAREM TOLIKO ZASLUŽIO: Nikola Rokvić JAVNO PODRŽAO našeg najboljeg tenisera! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Nikola i Novak

Novak Đoković je već nedelju dana aktuelan zbog njegove potencijalne deportacije po odluci Ministra za imigracije Australije, Aleksa Hoka

Mnoge poznate ličnosti su stale u odbranu našeg najpoznatijeg tenisera, a među njima je i pevač Nikola Rokvić koji se oglasio putem svog Instagram profila.

 

 

- Svi mi volimo Novaka! Zato se i ovako delimo… Jedni kude, drugi hvale! Ali svi vole Novaka Đokovića! Skoro me je jedna dama zamolila da se pomolim za Novaka i shvatih da je tu suština… U toj ljudskoj molitvi, neki će pobediti sebe i doprineti da se pomogne jednom čoveku koji je u teškoći! Našem čoveku, koji kao i svi mi nekada greši a mnogo mnogo više dobrog uradi! Svi gnevni, ogorčeni, ljuti, preumnimo se i pomozimo mislima sebi i drugima! Novak je barem toliko zaslužio - naveo je on na Instagramu, prenosi Kurir.

Podsetimo, Australijske vlasti su odlučile da deportuju Đokovića po dolasku u Melburn, a potom je smešten u migrantski hotel pošto je bio čak i u aerodromskom pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading