SALE TROPIKO PROGOVORIO O ODNOSU SA JOVANOM PAJIĆ NAKON RAZVODA: Pevač priznao da li su i dalje u KONTAKTU!

Autor:

Zabava

13.01.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam kraj prethodne godine, kao bomba odjeknula je vest o razvodu estradnog para Saleta Tropika i Jovane Pajić, koji su ubrzo te navode i potvrdili.

SALE TROPIKO PROGOVORIO O ODNOSU SA JOVANOM PAJIĆ NAKON RAZVODA: Pevač priznao da li su i dalje u KONTAKTU!

Foto: youtube.com

Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pevač je sada prvi put otkrio pravu istinu o njihovom odnosu nakon rastanka.

- Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli- rekao je pevač.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Iako su stavili tačku na svoju ljubav, bivši supružnici su i dalje u kontaktu po pitanju njihove dve ćerke. Kako i sam kaže, nikada neće dozvoliti da njegov i Jovanin odnos negativno utiče na tatine mezimice, kao i na praznike koje su i ovoga puta proveli zajedno u njihovom domu.

- Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje- ispričao je Sale u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading