MIHAJLO ŠAULIĆ NA NOVOJ FUNKCIJI: Sin pokojnog pevača je generalni konzul Srbije u Cirihu! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić dobio je novu funkciju, on je postavljen na mesto generalnog konzula Srbije u Cirihu.

MIHAJLO ŠAULIĆ NA NOVOJ FUNKCIJI: Sin pokojnog pevača je generalni konzul Srbije u Cirihu! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Da je Šaulić generalni konzul u Švajcarskoj potvrđuje i zvanična internet stranica konzulata u Cirihu, na kome je okačena i njegova zvanična biografija.

Republika

Foto: printscreen

 

 

U njoj se navodi da je prošle godine završio master studije na Geoekonomskom fakultetu u Beogradu, a prethodno je diplomirao u Evropskoj školi ekonomije na Univerzitetu u Bakingemu u Italiji.

Piše i da je do izbora na funkciju konzula bio zamenik direktora Sektora za razvoj i informacione tehnologije u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, a bio je i savetnik direktora u RFZO.

Od 2010. do 2014. bio je šef kabineta ministra za infrastrukturu i energetiku, a prethodno je u istom ministarstvu bio PR. U njegovoj biografiji piše i da je bio pomoćnik direktora Sektora za marketing u jednoj kompaniji, te da poznaje engleski, nemački i italijanski jezik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danka

13.01.2022 12:58

Sta reci? Bas skolovan decko

Odgovori 11 1
Pera

13.01.2022 13:04

Zasto nikada nema konkursa za rad u organima Vlade! Da li su ta radna mesta rezervisana samo za decu poznatih pevaca, glumaca , politicara! Da li je Mihajlo zavrsio drzavni fakultet

Odgovori 25 3
Srpsko-kanadski pisac iz Makaa

14.01.2022 00:18

Sramno.