SEVERINA ŠIRI MRŽNJU PREMA SRBIMA: "U Srebrenici je bio genocid, a oni negiraju da ne bi platili odštetu" Pokreće se peticija za zabranu ulaska pevačici u NAŠU ZEMLJU!

Autor:

Zabava

13.01.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković posetila je Sarajevo gde je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji "Konačno petak", ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu.

SEVERINA ŠIRI MRŽNJU PREMA SRBIMA:  "U Srebrenici je bio genocid, a oni negiraju da ne bi platili odštetu" Pokreće se peticija za zabranu ulaska pevačici u NAŠU ZEMLJU!

Foto: youtube.com/printscreen

U videu objavljenom 26. decembra na Fejsbuk stranici pomenute emisije, Severina je prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo reči o korupciji, te kako je "druga strana napravila veliki rijaliti", očigledno aludirajući na oca deteta Milana Popovića.

Onda je, ničim izazvana, spomenula Srebrenicu.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Severina

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - izgovorila je Severina s blagim osmehom.

- Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - kazala je, misleći na Srbiju.

Usledili su oštri, ali i komentari puni razočarenja u hrvatsku pevačicu.

Bilo je i onih u kojima su ljudi navodili kako je "vreme da se ovoj ženi zabrani ulazak i rad u Srbiji, jer ne zaslužuje da je ovde gledamo".

"Tako razočaravajuće", "Ne zna ona šta priča, na stranu što se petlja gde joj nije mesto", "Što ovo ne kaže u Srbiji?", "Ne znam što joj je ovo trebalo, čemu provociranje?", "Upravo se srozala u našim očima toliko da je ništa dići ne može", "Kad se setim ko je sve bio srpska snajka, stidim se", samo su neke od reakcija i to onih blažih.

- Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno - glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav “Za dom spremni”, pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

- Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! - samo su neki od komentara ogorčenih tviteraša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nada

13.01.2022 11:13

Ko o čemu, Severina o poštenju...

Odgovori 10 1
gege

13.01.2022 11:14

heheh, odrekla se zarade...malo ko ima taj luksuz

Terminator

13.01.2022 12:58

Izgleda da je Srbi nisu baš očarali u krevetu. Inače bi joj srce bilo puno Srbije.