NIKADA NISAM SREO DOLAR KOJI MI SE NIJE SVIDEO! Ćerka Željka Mitrovića i sin naslednika ''kralja uranijuma'' helikopterom od Alpa do Monaka! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

13.01.2022

08:48

Ćerka Željka Mitrovića uživa u ljubavi sa Ilijom, naslednikom ''kralja uranijuma''.

NIKADA NISAM SREO DOLAR KOJI MI SE NIJE SVIDEO! Ćerka Željka Mitrovića i sin naslednika ''kralja uranijuma'' helikopterom od Alpa do Monaka! (FOTO)

instagram.com

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović i njen verenik Ilija, milijarder iz Ukrajine, naslednik ''kralja uranijuma'', neprestano uživaju u ljubavi i luksuznom životu, a sve to dele sa svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama.

printscreen/instagram.com/sixchick

Kristiba Mitrović Instagram

Njih dvoje su ovaj put posetii Francusku, a zatim helikopterom išli od Alpa do Monaka, pa je Kristina sve snimila i svojim pratiocima pokušala da dočara prelep prizor i užitak čitave vožnje. Zatim su skupocenim automobilom, marke ''Porše'' otišli do poznatog i luksuznog hotela u kom su odseli.

instagram.com

Kristiba Mitrović i Ilija privatni avion

Nije tajna da Kristina i Ilija neprestano putuju, te se skoro svake nedelje upute na novu neverovatnu destinaciju na koju idu privatnim avionom, a broj mesta na kojima su bili se više ni ne zna. Ilija Kristinu svakodnevno obasipa skupocenim poklonima i prelepim buketima cveća, a ona nikada ne propusti priliku da se pohvali istim.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na Instagram profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Z.

13.01.2022 20:45

Ma, slatka. Prava pudlica. Ona što je gazda kiti: Zlatom, bundicama, čizmicama, kesicama...... Ma, rekoh, preslatki mali kućni ljubimac. P.S. I povodac, naravno, ako je moguće, dijamantski.

Leona

13.01.2022 21:16

Ma nek' uziva. Imam duplo vise godina od nje, ja tog hermafrodita ne bih ni metlom taknula. Valjda ona to moze, jer joj je otac mentalno devijantan buduci da zaradjuje na mentalnim bolesnicima, teskim kriminalcima, lopovima i slicnoj sorti iz kaljuge zivota.

Jasna

14.01.2022 15:07

Bolje da je na livadi sa zgodnim momkom, mnogo je smesan....