EMINA JAHOVIĆ OTPUŠTALA LJUDE JER JE POGLEDAJU POPREKO: Pevačica je bila poslodavac iz NOĆNE MORE!

Autor:

Zabava

12.01.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović otkrila je da je bila loš poslodavac jer je svima davala otkaz i za najmanju stinicu.

EMINA JAHOVIĆ OTPUŠTALA LJUDE JER JE POGLEDAJU POPREKO: Pevačica je bila poslodavac iz NOĆNE MORE!

Foto: Promo

Emina Jahović je nedavno izbacili svoj makeup brend pod nazivom "Yaemina Beauty", a pevačica je sada otkrila da je bila loš poslodavac.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Emina Jahović

Naime, Emina je i zbog najmanje sitnice "delila" otkaze radnicima, a kako tvrdi, nju je pandemija korona virusa naterala da razmisli o poslovnim posptupcima i da promeni radne navike.

- Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge - priča Emina za Informer i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Emina Jahović

- Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada više to ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego - kaže pevačica, a prenosi Telegraf.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Emina Jahović

Podsetimo, pevačica je nedavno dogovorila da bude sudija u jednom talent šou programu u Turskoj, za koji se šiška da je dobila honorar čak 300.000 evra, a njen zadatak jeste da izabere najbolju manekenku.

- Drago mi je što sam deo takmičanja. Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi. Sve je to važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, a Turci će uskoro tečno progovoriti srpski - rekla je Emina tim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading