KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE: Evo kako izgleda SESTRA Duška Tošića, a otkrivamo i u kakvim je ODNOSIMA sa pevačicom!

Autor:

Zabava

12.01.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu, njegova sestra Katarina mu je pružila najveću podršku.

KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE: Evo kako izgleda SESTRA Duška Tošića, a otkrivamo i u kakvim je ODNOSIMA sa pevačicom!

Foto: Printscreen

Duško Tošić

Kao bomba je odjeknula vest da je za Božić Duško Tošić fizički nasrnuo na suprugu Jelenu Karleušu nakon čega ga je prijavila, a njemu je prvo izrečena zabrana prilaska 48 sati, koja se potom i produžila na još 30 dana.

Iako se njihove porodice nisu oglašavale povodom ovog skandala, Duškova sestra redovno objavljuje slike sa bratom na društvenim mrežama.

 

 

Duško se oglasio nakon celokupne drame u porodičnoj vili na Dedinju, pa je tako demantovao navode da je bio nasilan, a pevačica je zamolila medije da ne pišu laži, ali ipak nije otkrila šta se taj dan desilo.

 

 

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Duško u saopštenju, piše Blic, a prenosi Kurir.

 

 

Nakon skandala, Duško nije objavio ni jednu fotografiju sa Jelenom, a njegova sestra Katarina je poslednju objavu sa pevačicom imala pre skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čistač NS

12.01.2022 16:38

Dajte neke eksplicitnije fotografije, jel pokazala cime raspolaze, atribute. Dajte nesto bar.