ZBOG LOŠE ISHRANE SAM DOBIO INSULINSKU REZISTENCIJU: Ognjen Amidžić progovorio o BORBI koji vodi već DVE DECENIJE!

Autor:

Zabava

12.01.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je progovorio o mukotrpnoj borbi sa viškom kilograma sa kojima se vuči već dve decenije.

ZBOG LOŠE ISHRANE SAM DOBIO INSULINSKU REZISTENCIJU: Ognjen Amidžić progovorio o BORBI koji vodi već DVE DECENIJE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić već dve decenije se bori sa kilogramima, a tako je sada ispričao da se zbog sladoleda i eurokrema ugojio čak 14 kilograma.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić

 

- Najviše sam se ugojio zbog krema i sladoleda. Svemu mogu da odolim, ali kada vidim te dve poslastice, nastaju problemi. Ne mogu da se obuzdam - priča Ognjen.

Ognjen se uvek borio sa tim da održi kilažu, a nakon što je preležao korona virus, voditelj je odlučio da promeni svoj život iz korena.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

- U poslednje dve decenije često mi se dešavalo da nabacim kilograme, pa sam onda stalno isprobavao raznorazne ishrane za korigovanje težine. Shvatio sam da moram nešto da preduzmem kako bih sprečio ozbiljne posledice po zdravlje. Kada sam prošle godine preležao koronu, odlučio sam da se zaista posvetim izgledu, ali pre svega da povedem računa o zdravlju. Uz pomoć nutricionistkinje redukovao sam obroke i to mi je baš pomoglo - kaže Amidžić za Hit Informer i dodaje:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

- Moja ishrana sada se sastoji od mesa, ribe, salata, žitarica, potaža... Pored doručka, ručka, večere, imami dve užine. Desi mi se da nekada prekršim režim ishrane jer nisam pobornik rigoroznih dijeta. Moji najbliži se često šale kada izađemo na večeru, pa me pitaju: "Da li ćemo pojesti nešto slatko?" Testiraju moju ljubav prema slatkišima.

Takođe, voditelj je počeo redovno da trenira, ali je rešio da neko vreme izbegava teretanu zbog pandemije.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Ognjen Amidžić

- Vežbam kod kuće. Uglavnom radim sklekove, čučnjeve, istezanje... U teretanu ne idem dok se ne sredi ova situacija s pandemijom. Nakon preležanog virusa izuzetno vodim računa o tome gde idem i izbegavam prostor gde ima mnogo ljudi.

Kako saznajemo, ovo nije Ognjenu prvi put da se muči sa viškom kilograma, a prvi put se ugojio pre dve decenije nakon operacije polipa na glasnim žicama.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ognjen Amidžić

- Najviše sam se ugojio kada sam operisao glasne žice 2003. godine. Tada sam bio najgojazniji, došao sam do čak 103 kilograma. Zbog zdravstvenog stanja su mi zabranili da pušim, a ja sam tada bio strastveni pušac. Utehu sam tada tražio u hrani, a pored toga sam pio i kortikosteroide, koji su takođe uticali na moj metabolizam. Nakon te krize posle operacije polipa uspeo sam da skinem kilažu, ali sam se opet vratio na staro kada je moja supruga Danijela bila trudna. Taj period je bio pakao za nas. Sve sam prolazio zajedno sa njom, nisam spavao, a imao sam i milion obaveza. Kada se porodila, došao je period nespavanja i tada sam se hranio baš nezdravo. Ma, to je bio haos. Tada sam zbog loše ishrane i stresa na poslu i kod kuće dobio insulinsku rezistenciju - priča Ognjen, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading