ČUJEM SVAKI NJEN JECAJ! Baka Prase u ŠOKANTNOJ ISPOVESTI o vezi sa Anjom Bla: VIĐAO SAM SE SA DRUGIM DEVOJKAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.01.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase šokirao je priznanjem da se pored Anje Bla viđao i sa drugim devojkama.

ČUJEM SVAKI NJEN JECAJ! Baka Prase u ŠOKANTNOJ ISPOVESTI o vezi sa Anjom Bla: VIĐAO SAM SE SA DRUGIM DEVOJKAMA! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Raskid jutjubera Bake Praseta i Anje Bla izazvao je veliku pažnju javnosti, naročito onih koji su ih voleli kao par i pratitli njihove video snimke. Dosta se spekulisalo o njihovom prekidu, a Baka se na svom Instagram profilu oglasio, rekavši da je istina da više nisu zajedno, da se vole i dalje, ali da su shvatili da je bolje da prekinu, što je Anja potvrdila ripostovanjem njegove priče na svoj profil.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Baka Prase i Anja Bla raskinuli

Društvenim mrežama kruži snimak na kom Baka priča o Anji i govori o njihovom početku i celokupnoj vezi, a onda priznaje da se uporedo viđao sa drugim devojkama, što mu je ona praštala. Nakon ove ispovesti, mnogi su ostali u šoku.

- Doselila se u Beograd, krenula je da studira ovde, uzela je svoj stan, ali je maltene, po ceo dan bila kod mene, a ja sam se i dalje viđao sa drugim devojkama. U tom trenutku ja sam bežao od činjenice da sam se zaljubio, bežao sam od činjenice da mi je toliko stalo do nje, bežao sam od činjenice da sam je zavoleo. Svaki put kada je saznala za drugu devojku, mene je to kidalo… Ona je plakala, iskreno boli me da se prisećam toga, jer se setim njenih reakcija, i dalje kad se setim toga čujem svaki njen jecaj.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading