SUPRUGU PEVAČA SEKUNDE DELILE OD SMRTI: Letela sa motora bez kacige nekoliko metara i mesec dana bila u komi, a danas niko nije srećniji od nje

Autor:

Zabava

11.01.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Danijel Alibabić (34) prošle nedelje postao je otac dečaka Mihaila kojeg mu je na svet donela Olivera Biba Barović(40), ćerka Veselina Veska Barovića jednog od najbogatijih Crnogoraca, koju je oženio u avgustu prošle godine.

SUPRUGU PEVAČA SEKUNDE DELILE OD SMRTI: Letela sa motora bez kacige nekoliko metara i mesec dana bila u komi, a danas niko nije srećniji od nje

Foto: Printscreen

Sreću zbog rođenja deteta Alibabić je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, gde je dobio nebrojeno poruka i čestitki. Brojne kolege pevači iz čitavog regiona su Danijelu poslale i javno poruke povodom rođenja njegovog prvenca, a nekoliko njih je i pevalo u tu čast na proslavi koju je ponosni otac organizovao za najuži krug prijatelja.  

Foto: Printscreen

 

Ipak, pevač je sa ćerkom biznismena sa kojom je bio i pre deceniju, dugo skrivao vezu, tako da o njoj javnost vrlo malo zna, pa i to da je Barovićeva ćerka koja već ima veliku devojčicu iz prehodne veze, bila životno ugrožena i da su je u leto 2013. godine bukvalno sekunde delile od smrti.

Republika

Foto: Printscreen

 

Biba Barović je kao tridesetjednogodišnjakinja, 16. juna 2013. godine, oko 20.30 sati, strahovito povređena na Svetom Stefanu, kada je nakon udara pala sa motora Budvanina Nikole Radunovića (19).

Te noći, Barovićevu je bez kacige mlađani Radunović vozio ka njenoj porodičnoj kući na samoj obali mora u Perazića dolu. Na glavnoj raskrsnici kod Svetog Stefana motor je pri velikoj brzini udario u BMW automobil, i oba vozača su prošla neozleđeno dok je Olivera udarila glavom od asfalt nakon što je preletela automobil.  

Ekipa Hitne pomoći je Barovićevu odmah transportovala u kotorsku Opštu bolnicu i u prvi mah se nije činilo da je stanje toliko ozbiljno, jer je bila potpuno svesna,međutim iznenada je došlo do pogošanja stanja i devojka je pala u komu.

Lekari su tada doneli hitnu odluku da se povređena devojka helikopterom transportuje u podgorički Kilinički centar i već oko 22.30 sati sa stadiona Lugovi Barovićeva je poletela prema Podgorici. Ispred zgrade KCCG na njen dolazak čekalo je nekoliko desetina članova njene porodice i prijatelja strahovito zabrinutih.

- Zbog velike povrede mozga devojka je mesec dana bila u komi i nakon buđenja se nije sećala detalja nesreće posle koje su bile strašne prognoze za njen oporavak. U udesu ona je zadobila i povrede grudnog koša - priseća se za Republiku upućeni izvor.

Još u prvim danima lečenja, kada je oporavak devojke bio neizvestan, njen otac Vesko Barović je tražio dozvolu lekara za transport mezimice na neku od klinika u inostranstvu.

- Barovićeva je prebačena u Cirih na zahtev njene porodice u njihovoj organizaciji i trošku, jer su procenili da će u Švajcarskoj dobiti bolji tretman tokom daljeg lečenja i oporavka - rekli su tada iz Kliničkog centra Crne Gore za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading