TEŠKA PRIČA TAKMIČARKE IZ CECINOG TIMA! Usvojena sam sa šest meseci i TU MAJKU SAM RANO IZGUBILA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

11.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarku ''Zvezda Granda'' prati teška životna priča.

TEŠKA PRIČA TAKMIČARKE IZ CECINOG TIMA! Usvojena sam sa šest meseci i TU MAJKU SAM RANO IZGUBILA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Takmičarka "Zvezda Granda" Ivana Dulić, kojoj je mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, ima tešku životnu priču jer je, kao mala, usvojena i prezime koje nosi pripada porodici koja joj je obezbedila dom kad je imala samo šest meseci. Naime, Ivanu je, kao bebu, ostavila majka, dok biološkog oca nikada nije videla. Ubrzo je izgubila i majku koja ju je usvojila, pa svu ljubav i zahvalnost za odgoj duguje čoveku koji ju je odgajio zajedno s bratom.

Ivana se takmičila i pre 11 godina i nije htela više da se prijavljuje dok Ceca, koja joj je inače idol, nije došla u žiri. Ivani je pseudonim na Instagramu Cvetak zanovetak, što dodatno govori koliko joj je njena mentorka bitna i koliko joj se oduvek divi.

- Nadala sam se da ću uspeti da uđem u njen tim, što mi se ostvarilo, jer je ona moj idol ceo život. Tako da je za mene ovo veliki uspeh dokle god dogurala - rekla je Ivana, pa se osvrnula na svoje poreklo:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Dulić Zvezde Granda

- Što se tiče porekla i cele te priče, rekla sam da više neću to komentarisati jer se akcenat stavlja na ljude koji su me ostavili, a ne na one koji su me othranili. Ja sam usvojena sa šest meseci. I moj tata, koji me je usvojio, moj je jedini tata kojeg volim više od života, isto kao i brat. Majku sam i tu rano izgubila. Ja sam kao beba došla u tu porodicu i to je moja porodica. Gena se ne stidim, ali nisu vredni pomena, i to je to. Nasledila sam glas i izgled, to sigurno, karakter. Bliski istok me je uvek privlačio, ipak je to deo mene, ali da je bog hteo da ostanem tamo, bilo bi tako. Imao je za mene bolje planove, a to nije takav život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading