AKO SE RAZVEDU PLJUŠTAĆE MILIONI! Karleuša i Tošić u braku su stekli VRTOGLAVE cifre i imovinu, a evo kako bi se sve DELILO!

Autor:

Zabava

10.01.2022

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko dođe do razvoda bračnog para Karleuša - Tošić, stečena imovina u braku deli se na pola, a Jelena više nikada neće morati da radi.

AKO SE RAZVEDU PLJUŠTAĆE MILIONI! Karleuša i Tošić u braku su stekli VRTOGLAVE cifre i imovinu, a evo kako bi se sve DELILO!

Foto: Srpski telegraf

Bračni par Jelena Karleuša i Duško Tošić danima unazad intrigiraju javnost. Naime, od trenuka kada je pevačica prijavila supruga za porodično nasilje i hitne zabrane prilaska koju je fudbaler dobio, javnost svakodnevno prati dešavanja vezana za ovaj par.

Srbija je podeljena na one koji veruju Jeleni i one na strani Tošića, ali svi se isto pitaju: ''Da li će doći do razvoda?''.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić zarađuje milione

Ono što je još interesantnije jeste koliko će pripasti Jeleni u slučaju razvoda, s obzirom na to da se imovina koja je stečena u braku deli na pola. 

Tošič je igrao za Crvenu zvezdu, a potom prešao u turski Genčlerbirligi. 2015.godine prelazi u Bešiktaš i do 2018. godine pored najvećeg uspeha u karijeri, Duško ostvaruje i najbolju zaradu. Prema navodima medija, u tom periodu Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, plus je dobijao bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Duško je potom prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni o time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić i Jelena Karleuša zajedno stekli vrtoglavu imovinu

Dakle, kada se sve to stvari na papir, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Te bi prema toj pretpostavci, Jeleni trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra, prenosi Kurir.

Pored novčanog dela, nekoliko nekretnina i automobila koje poseduju bi se u slučaju razvoda mogle deliti na dva dela. A o vrednosti vile u koju su kupili i doma u kom žive, govori se o milionima. Takođe, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da Jeleni za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Sb

10.01.2022 22:54

Zbog takvih zakonskih rešenja, gde se sve što je stečeno u braku deli na pola, nezavisno od stvarnog doprinosa i zarade, nije ni čudo što žene samo gledaju da upecaju "Princa na belom konju" i dozivotno reše svoj materijalni status.

Odgovori 11 3
Nesa

11.01.2022 11:14

@Sb - Svaka čast za komentar.Pa kako objasniti da neko traži utehu u deki koji je stariji Po nekoliko decenija.Sto se toce para jesu bitne u životu ali ne i najvažnije.Mnogo brakova se raspala i pored brda para.

Tvrtko

10.01.2022 22:56

U naslovu kažete "stvorili" imovinu... Šta je to stvorila "velika" pevačica koja u muzici nije ništa snimila osim golih svakodnevnih fotošopiranih slika? Sve je stvorio ovaj kukavi i naivni Tošić. Da nije ona kupila kuću od Piksija ili ostale nekretnine? O, da, zaboravili smo onaj njen čuveni poslednji koncert na Ušću pre desetak godina kad je "diva" najavila spektakl i na kraju su joj posetioci bili njeno obezbeđenje i konobari restorana "ušće"!!! Šta je od tada snimila osim afere sa Vranešom i onih bestijalnih sms-ova koje je ceo svet pročitao? Da joj nije bilo Saše Popovića gde je u Grandu maltretirala i iživljavala se nad svim kandidatima i pričala im kako treba pevati, a i sama nema pojma o tome. Više od pola kandidata je za nju klasa nad klasama. Ali, ne treba zaboraviti njen "megahit" - "Zovem se Jelena, Jelena..."

Odgovori 17 4
Kole

11.01.2022 14:50

@Tvrtko - Eee Tvrtko kad je muskarcu mozak izmedju nogu po pravilu se zeni tom vrstom zena. Ono malo izad oderu uzetaka kojima je mozak u glavi takve zene ne zene.