U KRAJU GA ZOVU ŠIŠTAVAC, A ONA JE PRETERALA SA SILIKONIMA: Komšije Kaće i Gobelje OPLELE po bračnom paru!

Autor:

Zabava

10.01.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su u skladnom braku i trenutno uživaju sa ćerkom Katjom koja će uskoro napuniti mesec dana, a sada su rešile da progovore njihove komšije.

U KRAJU GA ZOVU ŠIŠTAVAC, A ONA JE PRETERALA SA SILIKONIMA: Komšije Kaće i Gobelje OPLELE po bračnom paru!

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić uživaju u skladnom braku, a nedavno su dobili devojčicu Katju, međutim, bračni par je dugo krio početak veze, a zatim i trudnoću.

Republika

Foto: printscreen

Kaća Grujić u izlasku nakon porođaja

Kaća se preselila iz porodične vile kod supruga u stan, a sada su progovorile njihove komšije i otkrile kako su estradni par ponaša kada se kamere ugase.

Republika

Foto: printscreen

Gobelja sa ćerkom

- Marko je bio vetropir dok nije upoznao Kaću, ona ga je prilično smirila. Svašta se u tom stanu događalo pre nje. Bilo je i žurki, ma svega. Treštala je muzika svako malo. Malo je i “leteo u glavi”, prođe pa se ne javi, teško izgovori “dobar dan”, nešto smumla. Međutim, poslednjih godina se to promenilo. Ne znam da li je Kaća uticala na to ili se on jednostavno smirio, ali nekako je postao prizemniji - kaže stariji komšija i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Gobelja i Kaća sa ćerkom Katjom

- Ovde ga u kraju zovu “šištavac”, tako deluje malo rasejano i nervozno.

Prodavačice koje rade u obližnjoj prodavnici su priznale da nisu čak ni znale ko je Gobelja, sve dok nije dospeo u medije zbog pevačice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gobelja slavi rođenje ćerke

- Tek kada je postao dečko Katarine Grujić saznali smo da živi ovde. On je često dolazila, ali su više vremena provodili kod nje u kući jer je prostranije. Nju viđamo, dolazi i posle porođaja da kupi osnovne namirnice ali preterala je sa silikonima. Kada se našminka mnogo lepše izgleda, ali ovako kada nema šminku onda se baš vidi sve što je radila na licu. Mlada je, a izgleda starije - ističu prodavačice i dodaju:

Republika

Foto: Instagram.com

Kaća i Gobelja

- Svi oni pričaju kako ih ne zanima šta se piše, a onda dođu i kupe sva izdanja.

Komšinica koja živi u istoj zgradi u kojoj živi i pevačica, tvrdi da se Marko danima spremao kako bi iznenadio Kaću i mezimicu Katju.

Republika

Foto: printscreen

Kaća Grujić

- Ta dva dana je bila opšta ludnica. On je pocepan hodao po ulici, pripit. Dekorateri su unosili cveće, balone. Pokloni i dan danas stižu na adresu, a bake dolaze da čuvaju unuku dok mama ode do frizera ili kozmetičara. Kaća izgleda kao da se nije porodila, i uvek je sređena kao da nema bebu u kući. Sve postiže očigledno. Ne znam da li imaju dadilju, ali patronažnu sestru znam da su plaćali da im dolazi svaki dan. Lep su par njih dvoje iako mi kao poznate ličnosti nisu privlačili pažnju - kaže komšinica.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Emisija Premijera

Kaća Grujić

Gospođa koja tvrdi da je jako bliska sa Kaćom i Gobeljom ističe da je čula da će pevačica biti jako kratko na porodiljskom odmoru.

- Kaća nije planirala da dugo odmara, mislim da je čak spremila i pesmu da izbaci uskoro. Ako sve bude teklo po planu, na proleće će početi da nastupa. Marko nema ništa protiv, samo da je ona srećna i zadovoljna. Dolazak bebe potpuno je promenio Marka, jedva čeka da dođe kući kako bi je držao i hranio. Kaća je još tokom trudnoće bila ozarena, a on je shvatio tek sada šta znači dolazak bebe u kuću, priča ova devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading