DRAGANA MIRKOVIĆ STRAHUJE ZA TONIJEV ŽIVOT: Nikada ga nisam videla ovako SLOMLJENOG!

Autor:

Zabava

10.01.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je u strahu za zdravstveno stanje svog muža Tonija nakon što je izgubio oca pre šest meseci.

DRAGANA MIRKOVIĆ STRAHUJE ZA TONIJEV ŽIVOT: Nikada ga nisam videla ovako SLOMLJENOG!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Mirković je uoči praznika bila jako potrešena jer je njenom suprugu Toniju Bijeliću jako loše, pa je tako rekla da ga nikada nije videla u takvom stanju.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković sa poklonom od Tonija

Naime, Toniju je nedavno preminuo otac, pa je tako novogodišnje i božićno slavlje ove godine bilo odloženo. Toni je pre četiri godine imao operaciju mozga, a baš iz tog razloga pevačica strahuje za njegov život i zdravstveno stanje. Upravo zbog ovoga, Toni je ostao sa decom u Austriji, dok je pevačica već mesec dana sama u Srbiji.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković

– Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem. Gaga je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i dece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji. Po ceo dan je na vezi sa mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Pre šest meseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podneo. Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa decom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo dete. Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, pre četiri godine uklonili su mu anurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne sme da se izlaže stresu. Gaga je više puta isticala da joj je to najgori period u život – ispričao je izvor blizak pevačici, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas – rekla je Dragana nakon gubitka svekra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Zaista

11.01.2022 05:51

I sta kazes,toliko si zabrinuta za njega i njegovo zdravlje,pa umesto da praznike provodis sa njim i decom,ti mesec dana u Srbiji snimas novogodisnji program?! Razmisli dobro zeno sta ti je bitnije u zivotu

Buba

11.01.2022 22:27

@Zaista - Bravo za komentar!👏👏👏