NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA! Poznate ličnosti koje su BRUTALNO PRETUČENE, jedna je završila TRAGIČNO! (FOTO)

Autor: A.DIMIĆ

Zabava

09.01.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj žena koje trpe fizičko nasilje ili su se nekada susrele sa njim je veliki, a broj poznatih ličnosti koje priznaju da imaju iste probleme je sve veći, jedna je nažalost završila tragično.

NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA! Poznate ličnosti koje su BRUTALNO PRETUČENE, jedna je završila TRAGIČNO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/republika.rs

Svakodnevno se susrećemo sa temom nasilja nad ženama. Da muškarac udari svoju partnerku, postalo je kao ''Dobar dan'', a sve više je onih koji ruku dižu i na majku, sestru... A posledice znaju da budu katastrofalne. Čini se da se većina kada čuje u komšiluku vapaj za pomoć ili vidi na ulici, i dalje vodi onom starom ''nije moj problem'' i okrene glavu, a kada dođe do tragičnog završetka, onda se svi pitaju ''zašto nije prijavila ili zašto neko nije prijavio?!''.

Stav ''meni ne može da se desi'' ili ''poznatima se to ne dešava'' sve više demantuju natpisi u novinama, televizijski prilozi i sve veći broj prijava, upravo tih poznatih, koje žive ''savršenim'' životom, a koje prijavljuju svoje partnere za fizičko zlostavljanje i koje završavaju prebijene i u podlivima.

Jelena Karleuša na Božić dobila šamar

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić udario Jelenu Karleušu

Pevačica Jelena Karleuša, 7. januara ove godine, prijavila je svog supruga, fudbalera Duška Tošića za nasilje u porodici. Naime, ona je rekla da ju je suprug prvo pljunuo, a zatim udario. Tošiću je izrečena hitna mera zabrane prilaska supruzi u roku od 48 sati.

Mera zabrane prilaska je po predlogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva produžena na 30 dana.

Žena od sultana pretučena u svom stanu

Republika

Foto: instagram.com/tijanamilentijevic.official/

Tijanu Milentijević pretukao dečko

Kraj 2020. godine za Tijanu Milentijević nije bio ni malo lep. Naime, iako se proslavila hitom ''Žena od sultana'' koji je osvojio srca publike, Tijana nije imala sreće na ljubavnom planu. Nju je u decembru te godine, tadašnji dečko pretukao u njenom stanu na Voždovcu.

- Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, sa kojim je bila u vezi, u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar – kaže izvor iz policije za „Blic“ 

Tijanin sada bivši partner, dobio je zabranu prilaska pevačici u trajanju od mesec dana.

Mislila je da je treća sreća, a zapravo je bila nesreća

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Natašu Bekvalac pretukao bivši muž

Pevačica Nataša Bekvalac oduvek je tražila pravu ljubav. Nakon braka sa Danilom Ikodinovićem, pevačica se udavala još dva puta, a za ovaj treći, iskreno je verovala da je za ceo život.

Međutim, u jednom danu, njen tadašnji partner, Luka Lazukić ju je demantovao. On je fizički nasrnuo na Natašu samo mesec i po dana, nakon što je ona na svet donela ćerku Katju.

Lazukiću je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska Nataši.

Lekar je naterao da prijavi

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Maja Marijana godinama trpela nasilje

Pevačica Maja Marijana pretrpela je nasilje od svog partnera Mladena, kog u početku nije želela da prijavi, ali je na nagovor lekara ipak to uradila.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestiti - rekla je tada pevačica, koja je godinama trpela fizičko nasilje nekadašnjeg partnera.

Tanja Savić pobegla iz Australije

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Tanja Savić pobegla iz Australije

Tanja Savić i njen suprug Dušan godinama su živeli u Australiiji i svima se činilo da žive jedan skladan život, te se potpuni šok dogodio kada je obelodanjeno da nije sve tako kao što izgleda.

Naime, kako je Tanjin prijatelj govorio, nju je suprug tukao neko vreme, a poslednji put kada se to dogodilo, Savićeva je pobegla od njega i odlučila da se vrati u Srbiju. Tanja nikada nije želela da potvrdi ove navode.

Polomio joj nos

Republika

Foto: Republika.rs

Mii Borisavljević bivši polomio nos

Mia Borisavljević godinama se borila sa nasiljem koje je trpela od tadašnjeg patnera Nikole Minića, koji joj je prvi put polomio nos, a zatim je udario kolima i tukao po glavi.

Mia nije želela da ćuti na sve ovo, te ga je prijavila policiji nakon čega ga je i krivično gonila.

- Neka moj primer posluži svim drugim ženama koje se nađu u sličnoj situaciji - rekla je Mia tada. 

Izbacio je iz stana i pucao

Republika

Foto: Printscreen

Mina Lazarević nađena pretučena

Glumica Mina Lazarević pre nekoliko godina je brutalno pretučena od strane svig supruga Gorana Stanića, koji ju je pretukao do neprepoznatljivosti, a zatim i pucao iz automatske puške. Slučaj su prijavile komšije, a policija je našla isprebijanu Minu u stanu.

Stanić je tada dobio kaznu zatvora od godinu dana.

Razlupala mu automobil

Republika

Foto: printscreen

Marija Karan razlupala dečku automobil

Glumica Marija Karan doživela je nasilje od svog partnera koji ju je udario u desnu stranu lica, nakon čega je ona zadobila povrede, a zatim mu protivpožarnim aparatom polupala automobil marke ''Porše.''

Modra i u podlivima

Republika

Foto: Printscreen/kurir.rs/instagram

Vladimir Stanojević pretukao suprugu

Voditelj Vlada Stanojević pretukao je svoju tadašnju suprugu Ana Mariju Žujović, koja je na društvene mreže podelila fotografiju koja je zgrozila javnosti.

- Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama - napisala je ona.

Oba muža su je zlostavljala

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/Dragan Kadić

Anabelu zlostavljala oba supruga

Anabela Atijas razvela se od Gagija Đoganija kako je tada rekla jer je godinama trpela fizičko zlostavljanje i maltretiranje, te da nije želela da ga prijavi jer ju je bilo sramota, ali da mora da stane na put tome.

Anabela se udala potom za Andreja Atijasa, a košmšije su policiji prijavile nasilje.

- Moj muž je nasilnik i alkoholičar. Udario mi je šamare - navodno je izjavila Anabela u policijskoj stanici.

Isprebijana košarkašica

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Milica Dabović pretučena

Milica Dabović zaljubila se u Simona Sikilić za kog je verovala da je čovek njenog života, sve dok je nije pretukao. 

- U šoku sam zbog svega što mi se dogodilo! Boli me duša, srce i telo što je čovek kojeg sam volela svim svojim bićem digao ruku na mene. Sanjala sam o našem venčanju, želela sam da mu rodim decu, a doživela sam da me udara i davi zbog devojke koja ima tarifu. Svađali smo se, smetalo mi je što od mene pravi budalu, što priča sve najgore o Soraji, naziva je kurvom, a onda izlazi sa njom i druži se. Naravno da sam mu to zamerila i tada je pobesneo, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje - rekla je tada košarkašica za Informer.

Oprostila mu batine

Republika

Foto: facebook.com/Brasnislav Banencee Simic

Pretučena Nadežda Biljić

Pevačicu Nadeždu Biljić pretukao je partner Toma Panić, koji je nakon ovog stravičnog čina dobio zabranu prilaska.

- Tomisloav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! - napisala je Nadežda tada.

Međutim, pevačica je odlučila da mu oprosti. Njih dvoje su sada u srećnoj zajednici iz koje imaju i sina.

Tragičan kraj

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kseniju Pajčin ubio Filip Kapisoda

Pevačicu Kseniju Pajčin je dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filip je potom izvršio samoubistvo. Pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading