Tijanić me je zvao da se vratim na RTS: Amidžić progovorio o počecima, ali smo ga stavili i na teške zadatke! (VIDEO)

Autor: T.Cvejanović/M.Pantić

Zabava

08.01.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

*NIkada nisam pričao o ponudama drugih televizija, da dižem sebi cenu i pravim PR *Tijaniću se svidelo što ja radim, tražio je da se vratim na RTS *Najbolji saradnik mi je Aleksandra Gvozdić *Nikad nisam imao trojku * Marinko Madžgalj je neko sam kim mi se poklapala energija

Tijanić me je zvao da se vratim na RTS: Amidžić progovorio o počecima, ali smo ga stavili i na teške zadatke! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditelj Ognjen Amidžić u prazničnom intervju za portal Republika.rs, otvorio je dušu i progovorio o svom početku na RTS-u, dolasku na Pink na kojem već 14. sezonu za redom uspešno sa najvećim rejtingom uređuje i vodi emisiju "AmiG show". 

U razgovoru sa našom ekipom Ognjen se prisetio ratnih 90-tih kada je svoju karijeru započeo na Javnom servisu, ali i otkrio razlog zbog kojeg je prešao na Pink. 

- Na RTS-u sam prvo radio u Šapcu 1992-93., pa posle od 1997. na radiju 202, pa na TV-u.  Bilo je teško raditi 90-tih na RTS-u, bilo je usko vezivano za Slobu, za taj režim. Ja sam se uvek klonio tih informativno-političkih stvari. Radio sam sport, muziku i ostalo. Ja sam prešao na Pink, jer sam imao ideju za jedan noćni program na RTS-u, koji je trebao da bude u krevetu sa drugačijom rasvetom, gosti u tom raspoloženju... Oni su tada rekli, brate to je suvišno za nas. Ja sam onda to prepakovao i prešao na Pink. Tu su mi jako pomogli Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, oni su znali za te moje ideje i stalno su potencirali da ja pređem na Pink.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u studiju Republike

Ognjen je jedan od retkih voditelja koji nikada u javnosti nije govorio o ponudama koje su mu nudile druge televizije. Ali je pred našim kamerama otkrio da ga je Aleksandar Tijanić u vreme svog mandata na RTS-u pozvao da se vrati na Javni servis. 

- Meni je ove godine mali jubilej. Osim što mi je 14. sezona Amidžija, ja slavim 20. godina rada na Pinku. Bilo je ponuda, ali ja nikad nisam bio u fazonu da pričam o tome jer nisam tako vaspitan. S druge strane sebi time dižem cenu, pravim PR oko sebe, što ljudi masovno rade i uvek ima tu neke druge pozadine. Pokojni Tijanić kad me je zvao da se vratim na RTS jer sam bio svojevremeno stipendista i radio sam tamo. On nije bio kada sam ja bio tamo, ali mu se svidelo to što radim, video je veliki potencijal. Ali, nismo se dogovorili tada. Bilo je ponuda i razgovora, ali ja zaista o tome ne volim da pričam. Smatram da to nije profesionalno, a i ne volim taj PR oko svega toga. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u studiju Republike

Ognjen je bio nerazdvoji prijatelj sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, sa kojim je imao i grupu "Flamingosi", nismo mogli da Amidžiću ne postavimo pitanje kako bi Marinko danas gledao na sve ono što Ognjen danas radi. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u studiju Republike

Međutim, naša ekipa stavila je Ognjena i na teške zadatke. Naime, voditelj je u našem studiju morao da odigra sve igrice koje inače zadaje svojim gostima. 

Prvo smo sa njim odigrali igricu ILI, ILI. Ognjen je morao da bira između glumaca Vuka Kostića, Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića 

Foto: Republika.rs

Vuk Kostić ili Miloš Biković

Zatim je morao da odabere koja pevačica je najveća zvezda. Zadatak nije bio lak, jer su u igri bile Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Dragana Mirković. 

Foto: Republika.rs

Dragana, Ceca Ili JK

A za sam kraj je imao najteži zadatk. Od tri žene sa kojima najviše sarađuje morao je odabere najbolju. Tijana Stojisavljević, Bobana Živanović i Aleksandra Gvozdić, ali je odmah znao koja pobeđuje. 

Foto: Republika.rs

Bobana ili Tijana

Tu je bila i muzička opstrukcija, kao i odgovaraj ili pij. Gde smo saznali da je voditelj ikada ima trojku! 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u studiju Republike

Kompletan praznični intervju sa Ognjenom Amidžićem, ali i igricama koje smo mu spremili, kao i poklonu koji smo mu pripremili pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading