PRUŽILA SAM MU BEZBROJ NOVIH ŠANSI: Jelena Karleuša ISKRENO o Dušku, a OVAKO je sve počelo!

Autor:

Zabava

08.01.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je juče prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a navodi se da je prvo pljunuo, a potom i ošamario.

PRUŽILA SAM MU BEZBROJ NOVIH ŠANSI: Jelena Karleuša ISKRENO o Dušku, a OVAKO je sve počelo!

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić su juče napravili pravu dramu kada su na božićnom ručku ušli u fizički sukob gde je fudbalski menadžer prvo pljunuo, a potom i ošamario pevačicu.

Dušku je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a njegovi advokati su izjavili da do nasilja nije dišlo i da Duško nije kriv, a nakon toga je Tošić priznao da su se svađali, ali da je nije udario.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

Međutim, ovo nije prvi put da je pevačica prijavila svog supruga za nasilje u porodice. Pre dve godine Jelena je rekla da je Duško psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, a on je i tada sve negirao i prepisao da su se samo svađali. Pevačica se posle predomislila i rešila je da ne želi krivično da goni supruga, piše Kurir.

U poslednjih par meseca je kružila priča da im ne cvetaju ruže u braku, a Jelena je jednom prilikom rekla da je mužu redovno davala nove šanse.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale - ispričala je tada Jelena povodom njihove godišnjice braka.

Podsetimo, Jelena i Duško su se venčali na Vidovdan pre 13 godina, a zabavljali su se samo dve godine pre nego što su rešili da krunišu vezu brakom u jednom luksuznim restoranu. Venčanju je prisustvovali pedesatk zvanica, a Jelena je blistala u beloj haljini ukrašenoj poludragim kamenjem.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

Gosti su na poklon dobijali licidersko srce sa posvetom, a pevalica je imaka čak dva švedska stola na kojima su stajale činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gamobir, a oko njih su bili losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće.

Nakon venčanja, par je dočekao svoju prvu ćerku, a Jelena je zatrudnela samo tri meseca nakon porođaja i tako donela na svet još jednu ćerku.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

Inače, Jelena nije jedina koja je prijavila svog partnera za nasilje, pa je tako i Nataša Bekvalac nakon porođaja optužila bivšeg supuga Luku Lazukića da ju je pretukao.

Takođe, glumica Marija Karan je nedavno bila u centru pažnje kada je njen partner udario otvorenom šakom, nakon čega mu je ona razbila zadnje staklo na automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Pierre

08.01.2022 13:16

Ova pruza sansu nekome ???

Odgovori 27 8
Crni

08.01.2022 14:15

Da, da ,da sto posto je u pravu ali Izgleda da smo svi mi bili u velikoj zabludi gledajuci snimak i verovatno ne treba da verujemo svojim ocima i nekom fudbaleru bese ne secam se kako se zove? Sto posto ne laze gde bi ona sve prasta ali balvnae iza i ispred sebe ne vidi. Verujes li meni ili svojim ocima?

Odgovori 26 11
zora

08.01.2022 19:40

A jedna od sansi je Vranes. Sram te bilo manipulatorko. Ti si ajkula.

Odgovori 23 7
Kole

08.01.2022 20:06

Ja njoj ne verujem ni rec, odrace ga do gole koze bez milosti, sve radi proracunato a pokrece je jedino materijalni interes.

Odgovori 28 10