RASPLAKALA SVE! Ana Bekuta se setila POSLEDNJEG BOŽIĆA SA MRKOM, pa poslala jaku poruku svima: NA DANAŠNJI DAN! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta rastužila je sve jer se prisetila poslednjeg Božića sa svojim partnerom, Milutinom Mrkonjićem.

RASPLAKALA SVE! Ana Bekuta se setila POSLEDNJEG BOŽIĆA SA MRKOM, pa poslala jaku poruku svima: NA DANAŠNJI DAN! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta

Od smrti Milutina Mrkonjića, njegova partnerka, Ana Bekuta se ne oporavlja i pitanje je da li će ikada, ali je uprkos svemu tome odlučila da nastavi dalje i da ne prekida sa pevanjem, kako ju je i molio Mrka pre smrti.

Međutim, da ga ne zaboravlja pokazuju i objave koje je podelila na svom Instagram profilu. Naime, ona se prisetila njihovog poslednjeg zajedničkog Božića i lomljenja česnice, kada nisu ni slutili da ga ove godine neće zajedno proslaviti.

 

Ana je zatim podelila i fotografiju sa svojom unukom, a emotivnom porukom ganula mnoge.

- Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading