OVO MI JE NAJTEŽI BOŽIĆ DO SADA! Potresna ispovest ćerke Merime Njegomir: NEMA VIŠE MAJKE DA ME ZAGRLI!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

07.01.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Merime Njegomir sve je pogodio, a posebno njene najmilije. Njena ćerka Ljubica ne krije da joj sve teško pada, a da je ovo najteži Božić do sada.

OVO MI JE NAJTEŽI BOŽIĆ DO SADA! Potresna ispovest ćerke Merime Njegomir: NEMA VIŠE MAJKE DA ME ZAGRLI!

Foto: Privatna arhiva

Prvi put nakon smrti Merime Njegomir njena ćerka Ljubica progovorila je za Srpski telegraf i portal Republika.rs i priznala da je uvek s osmehom provodila najveće srpske praznike, a da ih sada dočekuje tugujući i plačući za majkom.

- Mama nam svaki dan sve više nedostaje, ne možemo da verujemo da je više nema. Nikako se ne mirimo s tim. Fali nam da je čujemo, da nas pozove, zagrli. Ona je bila stub naše porodice, njena ljubav nas je sve uvek gurala napred. Sestre i brat su isto bili veoma vezani za nju i veoma teško svi podnosimo gubitak - kaže Merimina ćerka kroz suze i priznaje da im najveći hrišćanski praznik teško pada bez majčine podrške i ljubavi:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Merima Njegomir sa unukom

- Ovo nam je najteži Božić do sada, teško nam padaju svi praznici bez nje. Navikli smo da nas ona dočeka. Grlila bi nas s vrata i pevušila što nas je sve oko stola skupila. Bila je divna majka, baka, drug.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Mama nije imala poslednju želju

Ljubica kaže da se Merima nije predavala do kraja, te da ni u poslednjim trenucima nije govorila da ima poslednju želju:

- Pitaju me često da li je imala poslednju želju, da li je ispunila. Nije imala jer se do zadnjeg daha borila, nije se predavala! Nismo govorili o kraju jer nismo verovali da će kraj da dođe, ja nisam verovala. Poslednjih meseci smo nas četvoro bili uz nju, nismo je napuštali.

Nakon ovoga Ljubica nam je opisala kako je izgledao prvi ulazak u Merimin stan nakon 40 dana.

- Bilo nam je teško da posle mamine smrti uđemo u njen stan. Tu su sve naše uspomene, fotografije, njen miris, dom. Kada sam ušla u njenu sobu, bilo mi je najteže. Njene stvari, njen miris, sve je tu, ali nje nema. Prosto ne mogu da prihvatim da je više nikada neću videti i sve imam osećaj da će se odnekle pojaviti - kaže Ljubica i, plačući, dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Merima Njegomir sa decom

- Nedavno je bio rođendan mojoj ćerki Sonji i meni, konstantno osećam koliko mi mama fali. Uvek je bila okosnica svega, prva bi me zvala da mi čestita i to tačno u minut kad me rodila. Nema više tog njenog osmeha, pesme. Definitivno više nikad ništa neće biti isto. Tepala mi je Bubice. I dalje je svako veče sanjam. Brat, sestre i ja smo imali divno detinjstvo, puno ljubavi i pažnje. Mama nam je ostavila primer kako biti sjajan roditelj, borac. Kroz život je išla podignute glave, nije dozvoljavala da nam bilo šta fali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

07.01.2022 20:49

Jako volim Merimu i jako mi je zao sto je nema..... Uvek ce ziveti u srcima publike