NEBITAN BROJ ME JE RAZOČARAO! Dragana Mirković u Srbiji za Božić, progovorila o porodici i kolegama: NEPRIMETNI SU I NE OSTAVLJAJU TRAGOVE U MENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila je na koji način proslavlja Božić, detalje privatnog života, ali i sve o odnosu sa kolegama.

NEBITAN BROJ ME JE RAZOČARAO! Dragana Mirković u Srbiji za Božić, progovorila o porodici i kolegama: NEPRIMETNI SU I NE OSTAVLJAJU TRAGOVE U MENI! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković nogodišnji program

Pevačica Dragana Mirković godinama unazad živi u Beču sa svojom porodicom, što je ne sprečava da svaki praznik proslavi onako kako običaji nalažu. Ona je u božićnom intervjuu za portal Republika.rs otkrila na koji način proslavlja Božić, detalje privatnog života, ali i pojedinosti o odnosu sa kolegama.

- Božić ću provesti kao i uvek porodično, ovog puta u Srbiji, tako da se puno radujem tome i uživaću naravno. Uspomene koje me vežu za ovako važan praznik, jesu one iz detinjstva i u selu kada je deka unosio slamu u kuću, kada smo svi išli iza njega i pijukali, po starom običaju. Kada su nas na vratima dočekivale baka i mama, sa prikladnim rečima koje su takođe po običaju. Tako da mi to zaista budi uspomene, sećanja, mi i dan danas slamu prostiremo po celoj sobi, letnjoj kuhinji i tu večeramo, ručamo i tako dalje - započinje Dragana koja ne krije da je ipak najsrećniji deo praznika kada se česnica lomi.

Republika

Foto: Instagram.com/draganamirkovic

Dragana Mirković za Božić

- Lomimo česnicu i tome se svi u kući najviše radujemo jer tu je ono pitanje ko će šta dobiti, neka vrsta iščekivanja, takmičenja, tako da je to stvarno veseo i lep deo praznika.

Dragana ima ćerku Manuelu i sina Marka, a kako kaže ponosna je na to što je uspela da ih sačuva od negativnih komentara i pritiska javnosti, kao i da je srećna što nikada nisu imali neprijatnost uzrokovanu time što im je upravo ona majka.

- Na svu sreću nije došlo do toga da imaju bilo kakav loš događaj u životu zbog toga što sam im ja mama ili bilo kakav negativan uticaj. Naprotiv, uspela sam da ih sačuvam od svega toga. Možda i zbog toga što živimo vani pa automastki, nemaju tu mogućnost da ih svi prepoznaju. Jako sms rećna zbog toga i oni nemaju nikakav pritisak zato što im je mama Dragana Mirković - govori pevačica i dodaje da su ona i deca jako vezana i da se trudi da provodi vreme sa njima i kada nisu praznici.

Republika

Foto: Instagram.com/draganamirkovic

Dragana Mirković dekoracija za Božić

- Mi smo jako vezani, deca i ja i uopšte porodično. Ne mogu odmor da zamislim bez njih, a kamoli bilo kakav praznik. Jako smo vezani, sve radimo zajedno, čak mi i dalje čine pa imamo po jedan porodični odmor. Ne samo praznici, mene za porodicu vezuju i odmori. Deca to vrlo dobro znaju i bez obzira što idu sa društvom na odmor oni žele da mi učine i da me usreće i onda jedan odmor obavezno odvoje za mene.

Dragana je neko ko se trudi da sa kolegama bude u dobrim odnosima, a kako kaže ipak ima i onih koji su je razočarali.

- Tačno je da sam sa svojim kolegama u stvarno jako dobrim odnosima i preponosna sam na to i srećna i to je nedge i dokaz da su moje kolege svesne da sam ja jedna dobronamerna osoba prvenstveno i tu za moje kolege kad god im treba, što smatram da je sasvim normalno i naravno da onda imam povratnu informaciju sa njihove strane, da i oni mene jako vole i poštuju i tu su za mene, tako da je to stvarno mnogo lepo. Naravno da tu ima jedan nebitan i mali, ponoviću nebitan broj postoji koji me je razočarao, ali to je toliko neprimetno i ne ostavlja u meni nikakve tragove, baš zbog toga štu su svi, 99,9% savršeni prema meni, tako da ostajem pri tome da su svi super - kaže Dragana i dodaje da joj je taj odnos veoma bitan:

- Meni je jako bitan taj dobar odnos i to negujem. Naravno da je lepo deliti sa kolegama te lepe stvari, ali naravno i da je ponekad potrebno i kada je nešto loše, kada mi se dogodi.. Doduše, ja nisam imala nekih loših stvari, ali na primer kada se pojavi neka laž u novinama koja me zaboli, onda moje kolege znaju da to podele sa mnom i da na neki način svojim fanovima podele da to nije istina, tako da sam im beskrajno zahvalna na tome.

Za sam kraj, Dragana Mirković je svim čitaocima portala Republika.rs poželela srećne praznike.

- Čitaocima bih od srca poželela srećne praznike, sve najlepše u životu, puno zdravlja, sreće i ljubavi i da se nikada više ne ponove ove dve godine iza nas, a ja bih završila sa jednom objavom koja mi je izašla na Instagramu, mnogo je lepo rečeno.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Čestitka Dragane Mirković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading