NIKO ME NIJE VASPITAVAO BATINAMA: Jelena Karleuša uputila JASNU PORUKU!

Autor:

Zabava

07.01.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je danas prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a evo šta je pevačica pričala nedavno na tu temu.

NIKO ME NIJE VASPITAVAO BATINAMA: Jelena Karleuša uputila JASNU PORUKU!

Foto: printscreen

Jelena Karleuša

Na dan Božića je Duško Tošić naipre pljunuo, a potom i ošamario suprugu Jelenu Karleušu, i sve to na oči rodbine koja je došla zbog porodičnog ručka.

Mnoge poznati ličnosti su se tokom godina oglašavale i priznale da su doživele nasilje od strane partnera, a među njima je bila i Milica Dabović, na šta je Jelena tada komentarisala: 

- Jako sam ljuta na sve moje kolege koji ne koriste svoj uticaj i svoju popularnost da utiču na menjanje svesti javnosti - rekla je Jelena, a potom je i odgovorila na pitanje da li je ona bila žrtva nasilja:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena i Duško

- Mene niko nikad nije udario, pa se sada svi šale kao "možda je trebalo malo da te biju", ali ne. Meni niko nikada nije lomio krila i nije me batinama učio i vaspitavao. Uvek je to bilo onako kako treba dete da bude školovano, kulturno i lepo vaspitano. Ja sam to prenela na svoju decu. Ja imam dve ćerke koje će sutra biti i supruge i majke. 

Jelena je tada apleovala na sve žene da ne prećutkuju nasilje, već da prijave nadležnim organima ukoliko ih neko maltretira.

- Ja znam mnoge ljude koji znaju da neko nekog bije, a ne reaguju i ćute i govore onu čuvenu rečenicu "gledam svoja posla, to je njihova porodična stvar, neću da se mešam". Onda dolazimo do toga da žene dolaze plave na posao i nesrećne - pričala je tada oevačica, a prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Milan

07.01.2022 16:34

Treba izvuci pouku iz tog pljuvanja i samaranja,najverovatnije da je zasluzeno.Ne da odobravam nasilje,ali ovo mi vise licina ponizenje,najverovatnije zasluzeno i ono ne priznato

Odgovori 32 80
Aleks

07.01.2022 16:53

Dusko treva da ide pravo u zatvor ako je zaista udario Jelenu...ali sto se nje tice, meni ne deluje da je nju iko ikad vaspitavao!

Odgovori 50 22
Vuuule

07.01.2022 17:32

Baš niko, ni ćenda, ćanda ili kako beše. Ni karići te nisu prevaspitavali???

Odgovori 50 34
Goran

07.01.2022 19:28

@Vuuule - Svaka cast,na kometaru!!!! Sve je na mestu!!!

Odgovori 25 29