ONI SU PRISUSTVOVALI TUČI! Evo ko je bio u kući kad je Duško Tošić napao i udario Jelenu Karleušu! PEVAČICA IMA POSEKOTINU NA LICU!

Autor:

Zabava

07.01.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša prijavila je nasilje od strane svog supruga Duška Tošića, i kao da je pretučena.

ONI SU PRISUSTVOVALI TUČI! Evo ko je bio u kući kad je Duško Tošić napao i udario Jelenu Karleušu! PEVAČICA IMA POSEKOTINU NA LICU!

Foto: instagram.com/karleusastar

Na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.

Da podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena Karleuša prijavila Duška policiji.

Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goran

07.01.2022 14:21

Cudno da je i ovoliko potrajao brak sa Jelenom. Karleusa ne zatvara usta i uvek misli da je u pravu. Dusko joj je oprostio epizode sa onim Vranjesom, verovatno zbog dece i braka. Ne vredi Dusko, koliko god se trudio ostace ista Bolje dobar razvod nego los brak.

Odgovori 118 37
Vuuule

07.01.2022 15:20

Rešila jeca da uzme Dušku pare i da bude slobodna. Valjda će i ovaj mag... da shvati najzad da ugrabi spanosni šlauf. Beži glavom bez obzira od ove promotorke zla....

Odgovori 86 28
Braco

07.01.2022 22:18

Beži sine dragi od te ludare ,mogu misliti kakva je u kući kad se onako ponaša u javnosti

Zivadin

08.01.2022 19:01

Ja ipak mislim da nije zavila sarmu za praznike