OGLASILA SE DŽEJEVA ANDRIJANA NAKON ŠOK VESTI O POMERANJU NJEGOVOG TELA IZ ALEJE: Ovo je ISTINA, evo šta će biti sa njegovim ostacima!

Autor:

Zabava

06.01.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Tomanić se oglasila nakon navoda da su premešteni posmrtni ostaci Džeja Ramadanovskog.

OGLASILA SE DŽEJEVA ANDRIJANA NAKON ŠOK VESTI O POMERANJU NJEGOVOG TELA IZ ALEJE: Ovo je  ISTINA, evo šta će biti sa njegovim ostacima!

Foto: ST/V. LUKIĆ/D. KADIĆ

Jutros je sve šokirala vest o premeštaju posmrtnih ostataka Džeja Ramadanovskog koji je 2020. godine sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Ekipa portala Republika.rs ovim povodom je stupila u kontakt sa Andrijanom Tomanić, sa kojom je Džej godinama živeo, a koja nam je otkrila o čemu se zapravo radi, kao i da li su znali da je to urađeno.

- Jesmo naravno. Zvali su da pitaju da li smo saglasni, jer grobnica gde je bio sahranjen mora da se rekonstruiše. Ćerke i ja smo prisustvovale premeštanju u novu grobnicu, koja je isto u Aleji - rekla je Andrijana koja je otkrila i da li će Džej nakon rekonstrukcije biti vraćen u prvobitnu grobnicu:

Republika

Foto: instagram.com/džej ramadanovski

Andrijana Tomanić o premeštaju posmrtnih ostataka Džeja Ramadanovskog

- Neće, nismo prihvatile, jer je ona grobnica grupna. Svakako smo želele da bude sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tragikomedija .

07.01.2022 07:00

Pre rata se znalo ko je mogao biti sahranjen u Aleju. Nikada se nisu u tu Aleju mogli sahranjivati glumci, folk pevači, cirkuzanti i ostali sitan svet.