TRAGIČNO POGINUO PRED VENČANJE! Pevač PREDOSETIO SMRT, potresne reči pesme slutile na najgore!

Autor:

Zabava

06.01.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašar Ahmedovski nikada neće prežaliti smrt Ipčeta Ahmedovskog.

TRAGIČNO POGINUO PRED VENČANJE! Pevač PREDOSETIO SMRT, potresne reči pesme slutile na najgore!

Foto: youtube.com/printskrin

Ipče Ahmedovski, bio je poznati pevač poreklom iz Makedonije, rođen na današnji dan 1966.godine, a poginui je 1994.godine. On je bio mlađi brat Jašara Ahmedovskog,a ogromnu popularnost je imao širom Jugoslavije. Planirao je svadbu sa devojkom Zlatom, a onda je u jednoj noći sve promenilo.

Republika

Foto: youtube.com/ Diskos Official

Ipče Ahmedovski

Naime, Ipče je poginuo na Ibarskoj magistrali, a mnogi ga i dan danas nisu prežalili, te ga se neretko sete kroz njegove pesme i stihove. Veruje se da je pesmom ''Kad nestanem jednog dana'' naslutio svoju smrt, a njegov brat Jašar mu je posvetio tri pesme: "Tamo si ti", "Spavaj, spavaj ti" i "Nebo tajnu krije".

Republika

Foto: youtube.com/bandicam

Jašar Ahmedovski o bratu Ipčetu

- Da je ostao živ, danas bi bio jedan od najvećih pevača na estradi, to svi znaju. On je pevao sa lakoćom visine, trilere. To retko ko može. Ja jedino njegove pesme pevam na svojim nastupima. Dugo nisam mogao da pevam njegove pesme, ali ja imam obavezu da ih pevam. Dugo nisam mogao ni da slušam njegove pesme. Njegova pogibija nas je sve poremetila. To ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. To je velika tragedija bila za nas. Ja sam se jedva iščupao. Ali žaliću dok sam živ - rekao je Jašar, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading