NINA KOLUNDŽIJA OPERISALA RAK PANKREASA! Voditeljka GODINU DANA čekala: IMAM OGROMAN REZ!

Autor:

Zabava

06.01.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka NIna Kolundžija nije imala nikakve simptome, a imala je tumor pankresa koji je operisala nakon godinu dana čekanja.

NINA KOLUNDŽIJA OPERISALA RAK PANKREASA! Voditeljka GODINU DANA čekala: IMAM OGROMAN REZ!

Foto: youtube.com/printscreen

Voditelja Nina Kolundžija 2020. godine doživela je šok kada joj je dijagnostikovan tumor pankereasa, a kako sama kaže, simptome nije imala.

- Tumor sam ustanovila redovnim sistematskim pregledom. Rak pankreasa je jedan od najpodmuklijih jer se obično otkriva u kasnoj fazi. Kad osetite simptome, tada je najčešće kasno. Nisam imala apsolutno nikakve simptome. Baš ništa nisam imala od onoga što nabrajaju da bih mogla da posumnjam. Na pregledu su mi ustanovili da imam problem sa žučnom kesom i da pratim stanje njenog rasta. Kad sam išla na kontrolni pregled, to više nije bio problem. Ustanovili su da imam nešto cističnog oblika na pankreasu - rekla je voditeljka i dodala da su joj analize krvi bile odlične.

Republika

Foto: Youtube/Talas

NIna Kolundžija operisala rak pankreasa

- Daljim ispitivanjem se ustanovilo da je reč o benignom tumoru pankreasa, koji se naziva predmaligni, jer je muciozni-cistični tumor. Na ultrazvuku abdomena se videla promena. Krvna slika mi je pri tome bila odlična - ispričala je ona u emisiji ''Puls Srbije''.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

NIna Kolundžija u dobrom stanju nakom operacije

- Godinu dana sam čekala, jer su bolnice bile u kovid režimu. Posle operacije sam dve nedelje bila u bolnici. Imam ogroman rez na stomaku. Glavni utisak kad sam izašla iz bolnice je da sam ostala malo bez snage. Mesec dana od operacije mi je bilo potrebno da zaličim na staru sebe. Disciplinovana sam. Sve što su mi lekari rekli, slušam. Promenila sam način ishrane, šetam. Prva velika kontrola me očekuje krajem januara, šest meseci posle operacije. Na kontrolama je do sada bilo sve dobro. Ne pijem nikakvu terapiju, hirurgija je sve rešila - rekla je voditeljka Nina Kolundžija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

07.01.2022 13:50

nina operisala rak pankreasa? nini je operisan rak pankreasa, apismeni toalet-papiru od glasila.