JOVANA I TANJA OČI U OČI PRE NAPUŠTANJA EMISIJE: Jeremićeva raskrinkala pevačicu i Stanivukovića, pevačica joj poručila SAMO OVO!

Autor:

Zabava

04.01.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večerašnje emisije "Amidži šou" u kojoj gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović,.

JOVANA I TANJA OČI U OČI PRE NAPUŠTANJA EMISIJE: Jeremićeva raskrinkala pevačicu i Stanivukovića, pevačica joj poručila SAMO OVO!

Foto: Printscreen/KlikTV

Tokom emisije došlo je do neprijatne situacije. Naime, pevačica Tanja Savić odlučila je da napusti emisiju (detaljnije pogledajte OVDE)

A pre nego što je Tanja napustila emisiju, a ovako je izgledao njihov susret.

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji, to će da bude vatra - istakla je Jovana, na šta je Tanja odgovorila:

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Jovana Jeremić

- Prvi put sam je upoznala i baš je pozitivno luckadsta, luda je. Na svakoj žurki treba da bude jedna Jovana Jeremić - rekla je Tanja Savić.

- Navedi najmuževnijeg političara kog si upoznala do sad -  glasilo je pitanje za Jovanu.

- Putin od stranih, radiću intervju sa njim. Sa domaće Miloš Vučević. On je muževan i veliki je gospodin - rekla je Jovana u emisiji "Amidži Šou".

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Tanja Savić

 

Podsetimo, dok je Jovana Jermić odgovarala na pitanje voditeljka, Tanja Savić je napustila emisiju i kratko prokomentarisala da mora da ide do toaleta.

Netrepeljivost između Tanje Savić i Jovane Jeremić traje od onog dana kada je Jovana u jutarnjem programu obelodanila da je pevačica u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

05.01.2022 22:28

Ovu "opajdaru" trebalo bi spustiti na zemlju ....