MAJA NIKOLIĆ NAKON SVAĐE SA DALILOM SE RAZBOLELA: Pevačica otkrila šta joj se desilo nakon Zadrugovizije! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

04.01.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznao je da Maja NIkolić nije dobro, a ona se oglasila i otkrila nam je šta se dešava.

MAJA NIKOLIĆ NAKON SVAĐE SA DALILOM SE RAZBOLELA: Pevačica otkrila šta joj se desilo nakon Zadrugovizije! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Maja Nikolić napravila opštu pometnju njenim pojavljivanjem na novogidšnjoj Zadrugoviziji, jer je ušla u žestok klinč sa Dalilom Dragojević, a portal Republika.rs saznaje da se estradnoj umetnici slošilo i da se razbolela. 

 

 

Naime, Maja je tokom rasprave sa Dalilom pobrala sve simpatije publike, jer je napokon neko uspeo da saspe zadrugarke istu u lice, a Dragojevićka, kao po običaju, još jednom je pokazala njen pogani jezik, te je pevačicu pokušala da ponizi, ali joj to nije pošlo za rukom. Izvor blizak Maji otkrio nam je da se pevačica razbolela i da je doživela pad imuniteta. 

- Maja se ne oseća dobro, iscrpljena je od nastupa, imala je baš dosta obaveza, u prethodnom periodu, vredno radi na novim projektima i verovatno od umora joj je pao imunitet - govori izvor blizak Maji. 

Republika

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Maja Nikolić

 

Portal Republika.rs pozvao je Maju, te nam je ona potvrdila da se ne oseća dobro, ali da nije u pitanju koronavirus, već samo obična prehlada, koja će brzo proći. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić Zadrugovizija

 

- Uhvatio me je neki grip, nastupala sam za doček Nove godine, bilo je baš super, posle i Zadrugovizija, imala sam pad imuniteta. Boli me grlo, curi mi nos, ništa specijalno, nije korona svakako, jer sam je već imala u septembru, nije ništa ozbiljno, ovo će biti par dana, samo da mi se povrati imunitet. Srećna sam, jer radim na važnim projektima - izjavila je Maja za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovana

04.01.2022 16:02

Jadna mala Maja, zaboravljena od svih, pa trazi bilo kakav povod da javi nesto o sebi. Smesna je u svakom pogledu, od izgleda do komentara...

Odgovori 20 13