PREMINULA BEJBIDOL! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džodi Bejbidol Gibson preminula je u 65.godini života.

PREMINULA BEJBIDOL! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Džodi Bejbidol Gibson preminula je u svom stanu u Holivudu u 65. godini života, piše TMZ.

Ona je želela karijeru modela i glumice, te je zbog toga i došla u Ameriku, ali zbog nekoliko neuspeha odlučila je da promeni zanimanje.

Kako nije uspela kao model, okrenula se prostituciji i pod pseudonimom “Sasha from the Valley” počela je da vodi jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Holivudu devedesetih godina.

 

 

Uhapšena je 1999. godine i tada je optužena da je vodila prostitucijsku mrežu na teritoriji Amerike i Evrope i tada je osuđena na tri godine zatvora.

Nakon toga je u  knjizi “Secrets of a Hollywood Super Madam” priznala da je podvodila preko tri stotine devojaka, p**no zvezda, modela i Plajbojevih zečica, a nakon suđenja isplivali su detalji njene ''crne knjižice'', kao i imena nekih od poznatih muškaraca koji su redovno koristili njene usluge, kao što su: glumac Brus Vilis, gitarista “Seks Pistolsa” Stiv Džons, bivši guverner Ben Barns i producent Don Simpson.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading